Cover reveal Vleugels trilogie deel 3

Geplaatst op 8 december 2017 door Emmy in Boeken / 3 Comments

Ik ben dol op engelen en daarom ben ik ook zeker een fan van de Vleugel trilogie van Vanessa Gerrits. Sterker nog, ik heb zowel het tweede en het derde deel mogen proeflezen. Heb gevolg is dat een boek dan toch ergens een speciaal plekje in je hart krijgt.

En hoe tof is het dan dat ik tijdens de december feestmaand hier op Zon en Maan (yay voor de BAK) de cover reveal mag aftrappen!? De komende dagen zullen de sluiers steeds meer optrekken en zullen we zien hoe het derde en laatste deel van de Vleugels trilogie er uit komt te zien! Vinden jullie het al spannend? Ik wel!

Als we bovenstaand plaatje mogen geloven komt het boek in de zomer van 2018 uit (AAAAH) en zullen we richting de turquoise kleuren gaan. En ik vind die kleuren echt mooi. Dus kom maar op!

Zijn jullie er klaar voor?!

JAAAA. Hij wordt turquoise en gaat Verstrengelde vleugels heten. En zien we daar zowel Lucy als Max op de cover?! Ga weg veertjes. KSSST.

Meer zien? Morgen dwarrelen er meer veertjes naar beneden op de blog van Audrey.

Bedankt Vanessa dat ik op deze manier een bijdrage mag leveren. Ennuh, ben je nog niet bekend met deze supertoffe paranormal romance? Ren dan snel naar de winkel!

Tags:

Divider

3 responses to “Cover reveal Vleugels trilogie deel 3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.