Dagboek: Het is kerst!

Geplaatst op 25 december 2017 door Emmy in Persoonlijk / 7 Comments

Ik was deze week heerlijk wat dagen vrij, maar in die tijd heb ik niet zitten lummelen. Van ‘s avonds alleen in de bibliotheek tot lekker wandelen in de natuur. Lees je mee?

Maandag

’s Middags werk ik in de bibliotheek op de jeugdafdeling. ’s Avonds hebben we weer D&D.

Dinsdag

Ik werd gisteren gevraagd of ik vandaag ook wilde werken, maar dan in de avond. Dus tegen het eind van de ochtend fiets ik naar het zwembad om weer even een uurtje baantjes te trekken. ’s Middags werk ik nog thuis en aan het eind van de middag fiets ik naar mijn werk. Er is namelijk een lezing vanavond en er is iemand nodig die de gasten ontvangt en weer naar buiten laat.

Ik moet je bekennen; af en toe vond ik het best creepy om alleen in zo’n oud en groot gebouw te zijn. Ik was niet bang, maar de stilte was zo oorverdovend (en iemand had net een eng verhaal verteld haha). Ik heb mijn luisterboek aangezet tijdens het werken.

Rond een uur of tien ben ik weer thuis en kruip ik lekker onder mijn dekentje. Ik en mijn dekentje zijn echt goede vrienden geworden.

Woensdag

Ook deze middag moet ik werken. In de avond spelen we weer D&D. Een beetje een herhaling van maandag, maar dan op twee verschillende locaties.

En ik krijg dit pakket binnen en ik heb GEEN idee van wie. Achteraf blijkt het van die lieve Andrea te zijn, die me een verrassing wilde sturen. ZO LIEF! Ik ben er helemaal ondersteboven van.

Donderdag

Yay, mijn eerste vrije dag! Ik ga ’s morgens lekker zwemmen en ’s middags ga ik thuis aan de slag. ’s Avonds heb ik lekker niks, dus kijk ik de finale van Masterchef en van Expeditie Robinson. We sluiten de avond af met twee afleveringen van Ghost Adventures. #currentobsession

Vrijdag

Hoewel ik vandaag vrij ben heb ik een paar afspraken staan. De eerste afspraak is bij de prikpost, maar dat gaat supersnel en is dus zo voorbij. Ik ben rond half 1 thuis van mijn volgende afspraak. Ik heb deze week meer vrij en ik vind ook dat ik vrij moet nemen, dus ik maak wel wat opdrachten, maar doe het ook rustig aan. Zo kijk ik wat afleveringen van Teen Wolf en haal ik de 300 gelezen boeken. WAAAH.

Zaterdag

Een vrij weekend. WHOOOOOP. Ik zeg lezen, bloggen en andere leuke dingen.. Maar er moeten natuurlijk ook boodschappen gedaan worden. Dus in de ochtend doe ik lekker rustig aan. Een beetje ontwerpen, reacties lezen op mijn blog… Dat soort dingen. ’s Avonds kijk ik de nieuwe afleveringen van Fuller House.

Deze thee is zo lekker!

Dit was een domme actie. Allemaal programma’s hebben nu moeite. KAK.

Zondag

Vandaag werk ik nog een beetje, lees ik en wandel ik een stuk buiten. ’s Avonds gaan we gourmetten en lekker film kijken. Oh en ik probeer ook nog wat te schrijven voor de Moon YA Contest.

Nieuwe boeken

Deze week heb ik twee boeken aan mijn verzameling mogen toevoegen. Allereerst kreeg ik An Enchantment of Ravens uit mijn Winter Swap pakket.. Die omslag. WOW. En daarnaast kreeg ik van Andrea ook nog allerlei dingen, zoals het Raven Cycle Tarot en het boekje More strange things customers say in bookstores.

Gelezen

Deze week haalde ik mijn 300 gelezen boeken van dit jaar. Zo tof! Dit komt natuurlijk mede door het herlezen van oa. De witch. Worth it. Daarnaast las ik op maandag Alter Ego uit. Daarna begon ik in Donkerblauwe Woorden, die ik later in de week uitlas. Daarna volgde More strange things customers say in bookstores. Op vrijdag is mijn luisterboek van The Young Elites afgelopen. Supervet. Op vrijdag lees ik ook Lampje uit.

Op zondag lees ik The Fandom uit, welke binnenkort zowel in het Engels als het Nederlands uitkomt. Daarna begin ik in De slapende prins.

Blogposts

 

Zou jij ’s avonds alleen n een oud gebouw durven te zijn?

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

7 responses to “Dagboek: Het is kerst!

  1. Aniek

    Wat goed dat je de 300 boeken hebt gehaald!! Gefeliciteerd! Je foto van de Mac update is heel herkenbaar! Je kunt niet ‘even’ je laptop updaten… helaas vaak een hele avond mee bezig 🙁

  2. Ik dwaalde vroeger als tiener ‘s nachts wel eens rond in het ziekenhuis. Daar was het net griezelig door de stilte in combinatie met het felle licht in sommige gangen. Met Kerst kreeg ik ook An Enchantment of Raven cadeau. De cover was jammer genoeg beschadigd tijdens het transport maar ik vind het super dat manlief zonder lijstje op zoek is gegaan naar een boek waarvan hij dacht dat ik het leuk zou vinden. Hij had het helemaal juist want dit boek stond op mijn wenslijst. Eentje die ik naar een vriendin had gestuurd die wel wat tips wilde maar gelukkig niet dat boek had gekocht. Phew! Die boekjes met uitspraken van klanten in boekwinkels wil ik graag een keertje lezen.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.