Dagboek: De laatste week van 2018

Geplaatst op 31 december 2018 door Emmy in Persoonlijk / 0 Comments

Het is zover; de allerlaatste week van 2018. En ook nog eens een hele drukke, want tussen kerst en oud en nieuw moet ik best wel veel werken. Het idee dat ik dit volgend jaar niet zal hebben; ultiem rustgevend. Want: ik ga stoppen bij de bibliotheek. Ik ga me meer focussen op de mediatheek op school en mijn eigen bedrijf. Maar voor het zover is: nog even druk.

Maandag

Vandaag moet ik nog werken, maar pas in de middag. Het is echt best wel druk, dus ik ben blij als we de boel dicht kunnen gooien. In de avond gaan we gezellig gourmetten bij mijn vader. Heel erg gezellig.

Dinsdag

Eerste kerstdag! We gaan brunchen bij mijn schoonmoeder, wat erg gezellig is. Rond een uur of 6 zijn we weer thuis en ga ik lekker nog even lezen.

Woensdag

Koppijn.. Argh. Ik lees wat, blog wat en we wandelen een stuk voordat we naar mama gaan. Bij mama vieren we gezellig kerst en in plaats van stampot krijgen we het kindermenu… Kip met patat en appelmoes. HEERLIJK! ‘S Avonds mag ik de auto ook nog meenemen, dus dat is wel chill. Ik krijg douchegel en The Crimes of Grindlewald.

Donderdag

Werken. Ik ben kapot. Ik heb last van mijn knie en het is mega druk. Urgh. In de avond doe ik weinig, behalve op tijd naar bed.

Telefoon en fitbit hebben wel erg grote verschillen, zeg… Zelfs zonder fietsen!

Vrijdag

Ook vandaag de hele dag werken. Ik kijk er tegenop, omdat ik de dagen lang en intensief vind.. En nog meer dingen. Gelukkig hoef ik vandaag niet om 9 uur te komen maar is 10 uur ook goed. Rond een uur of 7 ben ik thuis.

Zaterdag

Weer werken. Goed voor de stappen, niet voor mijn knie. Nog even, Emmy. Nog even. Veel lange dagen zul je er niet meer maken. Ik mag wel lekker om 5 uur naar huis. We kijken ‘s avonds Redbad. Ik had best wel hoge verwachtingen van de film, want het heeft een Vikingsfeertje. Maar ik vond hem tegenvallen. De plot schoot alle kanten op en alle plotlijnen werden even belangrijk gezien. Daarnaast duurde de film meer dan 2,5 uur. JEMIG. Een beetje een tegenvaller, dus. Daarna stress ik hem omdat ik mijn tekentablet niet kan vinden. Oeps.

Ik doe een arttrade en ik krijg mijn tekening al binnen. HOLY LORD I love it.

Zondag

Ik begin de dag met het opruimen van wat dingen voor morgen. Het liefst ga ik de hele dag door en heb ik aan het einde van de dag het hele huis schoon, maar ik moet helaas werken vanmiddag. Maar he: vanaf morgen een weekje vrij!

Vanavond hoop ik Everything, everything te kunnen kijken en stiekem nog een boek uit te lezen, of twee witch magazines, zodat ik het jaar afsluit met 222 gelezen boeken.

Nieuwe boeken

Dankzij de swap kreeg ik veel, heel veel boeken binnen (ik laat van de week alles nog eens zien). Maar ik kreeg ook nieuwe D&D dobbelstenen, een bol.com bon en een rituals pakket voor kerst. Lekker! De boeken die ik kreeg waren:

Een bundel met Forsaken & Forbidden, the little house on the prairie (ik wil de serie gaan sparen!). Rite of passage, een supernatural pocket, de Hex hall trilogie én rebel belle. WOW. Intens veel.

Van de kerstman kreeg ik ook nog The crimes of grindlewald.

Gelezen

Ik lees op maandag eerst Talisbinder uit. En hoewel ik het niet verwacht, lees ik dinsdag lekker veel. Ik lees eerst Livestream, die ik in een keer uitlees. Daarna lees ik Proudly imperfect eindelijk uit. Dit boek was goed voor me.

Op zaterdag lees ik weer twee boeken uit, waar ik de dagen ervoor lekker in gedoken was: Aru Shah en het einde van de tijd en Into the bright unknown. Deze boeken hebben me beiden aangenaam verrast.

Op zaterdagavond begin ik in het script van The crimes of grindlewald, die ik op zondagochtend uitlees voor ik begin met de rest.

Blogposts

Volgende week begint 2019 gewoon alweer. Bizar toch!? Wat een heftig jaar en wat heb ik veel over mezelf geleerd. En wat heb ik veel bereikt.

Komende week ben ik in ieder geval een paar dagen vrij. Op maandag komen de lieve grannies oud en nieuw vieren, op dinsdag gaan we naar opa en oma, op wonesdag heb ik afgesproken met Katja en daarna heb ik drie dagen NIKS. Ja, boeken lezen en lekker kaarsen maken (EINDELIJK WEER!). Pas op zondag hoef ik weer een middagje in de bieb te werken.

Tot volgend jaar :)!

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.