Castlefest

Geplaatst op 8 augustus 2011 door Emmy in Evenement, Persoonlijk / 0 Comments

Afgelopen donderdag was het dan zo ver, ik zou vertrekken richting vriendin Anouk om daar met Imogen en Joni te logeren, als een soort pre-castlefest sleepover. Vrijdagmorgen zouden we dan ook vroeg door de vader van Anouk naar Lisse gebracht worden.
Iedereen kwam ergens in de middag aan in Driel, zelf was ik de enige die met het openbaar vervoer kwam, dus ik zeulde me kapot met al mijn spullen. Hoewel we maar drie nachten zouden gaan hadden we natuurlijk achterlijk veel spullen mee. Vrouwen hea? Maar ook wel logisch, want als je een week gaat neem je dezelfde spullen mee, alleen dan net iets meer kleding.. Dus nu ik erover nadenk is het nog zo vreemd niet dat we bergen met spullen hadden.
De donderdag hebben we verder gespendeerd met spelletjes en een film. We wilde redelijk op tijd naar bed omdat we voor vakantiebegrippen vroeg op moesten. Uiteraard faalde we. Maar op naar Castlefest!
 
Na bijna twee uur rijden kwamen we aan bij de camping, een kleine camping omringt door andere. Het bleek verder van het feest gebleken dan gedacht, dus we zochten meteen de bustijden uit. Terwijl we onze tenten aan het opzetten waren, ontmoetten we twee aardige gozers die ons vertelde dat het OV een hel was en dat we het hele weekend wel met hen mee mochten rijden. Win win win! Aardige mensen bestaan nog!
 
Snel omgekleed en voila, daar stonden we in kostuum. Het was bloedheet en mijn hoofdband heb ik op de fair al snel gewisseld voor een groenige sjaal die veeeeel dunner was. Mijn oren zaten niet zo goed, dus dat was balen en bij het springen bij de muziek zakte mijn dreads steeds uit. Helaas heb ik mijn Manikostuum dus alleen op vrijdag gedragen. En waarom? Omdat het zaterdag zeikweer werd!
 
Gedurende de middag en bij de avondoptredens en de wickerbranding bleef de regen naar beneden stromen, en werden we zeiknat. Dus zondag waren onze kostuums gereduceerd tot de dingen die uberhaupt nog droog in onze tas zaten. In mijn geval mijn Castlefest t-shirt, mijn leren rok, legging en schoenen.. Heel even mocht ik ook een reusachtige bijl dragen. Ik voelde me heel even Gimli. Het was balen dat we onze kostuum niet meer konden dragen, maar alles was nat en vies. Zo erg was de regen op zaterdag. Toen we die avond ook in onze tenten kropen, nat en koud, bleek mijn slaapzak aan de onderkant doorweekt te zijn. Wat een heerlijke nacht werd dat. Not. We besloten dan ook dat we zondagavond zouden terugkeren naar huis, in plaats van maandagmorgen. Maar goed ook, want ik werd vanmorgen wakker van enorm veel regen! Gelukkig was de zondag wel lekker droog, en hebben we nog flink genoten van alle mensen, kraampjes en de muziek.
Misschien valt het je op dat ik de muziek en de kraampjes niet eerder heb genoemd, maar dat is omdat daar aparte blogs voor komen. Waarom? Omdat er zo veel te vertellen is en ikzelf op deze manier heerlijk wil nagenieten van dit geweldige weekend! En meer foto’s zien? Ze komen ook op facebook!

Tags: , ,

Divider

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.