Castlefest aankopen!

Geplaatst op 11 augustus 2011 door Emmy in Evenement, Persoonlijk / 0 Comments

Uiteraard wist ik dat ik flink dingen zou willen kopen op Castlefest dus had ik een aardig bedrag apart gezet om mee te kunnen nemen naar Castlefest… En ik wilde jullie mijn geweldige aankopen niet onthouden!

Een echte castlefest mok en een rapalje bord! Want je moet op castlefest toch ergens uit drinken en je steak van eten?

Oke, dit is de meest uitgebreide foto, laten we alles eens bespreken. Bovenin, de blauwe doos, is een spel: carcassonne. Heel erg leuk om te spelen en ik wilde het graag zelf ook hebben. Vooral tof omdat je het ook met z’n tweeen spelen kan.
Rechts onder de blauwe doos een leren armbandachtig iets. Toen ik hem zag liggen vond ik hem niet zo boeiend, maar eenmaal om vond ik hem echt heel cool, dus die moest mee!
Daar weer onder zie je het zakje van ambachtelijke middeleeuwse koekjes. Zo lekker! Had ik de recepten maar, dan maakte ik er hele bergen van. Uiteraard zijn ze al op. 🙂
Weer een plaatsje naar beneden die je de CD ‘Eden’ van Faun. Wat een pracht cd is dat zeg, met prachtige art. Echt een aanrader!
Links van de cd zie je de sjaal die ik kocht ter vervanging van de haarband die ik zelf maakte en die te warm was. Ik vind hem erg mooi en hij paste goed bij mijn kostuum.
En als laatste de castlefest tas die ik kreeg bij de ingang! Ik heb er twee gekregen uiteindelijk en er past nog best veel in moet ik zeggen.

Leeerrrr. Gewoon omdat het goedkoop was en we daar een heel gaaf Steve lapje van gaan maken. We is in dit geval Imogen en ik.

Ik moest en zou ook een Castlefest t-shirt mee naar huis nemen. Eindelijk eens een goede maat gekocht, haha. Hij zit heel lekker dus die gaat lekker vaak aan!

Tot slot om lekker irritant te kunnen zijn een armband met belletjes. Mooi bruin, dus niet te opvallend! Zie ook het castlefest bandje! Die is ook vet mooi en gaat nog heel lang omblijven!

Tags: ,

Divider

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.