Zwarte klauwe

Geplaatst op 22 mei 2012 door Emmy in Evenement, Persoonlijk, Zon en Maan Illustraties / 0 Comments

Afgelopen zaterdag was de opening van de expositie ‘Zwarte klauwe’ waar mijn werk ook te zien is.
Ik was erg benieuwd naar hoe al het werk er uit zou zien en hoe het hing, want dat is toch altijd weer een beetje afwachten.
Allereerst vond ik dat het heerlijk druk was en dat de boekjes van de derdejaars heel leuk waren. Ik vond het tof dat de docenten er waren en een welkomswoordje hielden en ik was blij dat mijn werk op een aardige plek hing. Toch was het erg vol en vond ik het jammer dat sommige mensen met meerdere dingen hingen (met meerdere grote, want een kleine is niet zo erg), waardoor er minder ruimte beschikbaar was voor anderen en dat het een beetje hutjemutje op elkaar hing. Ook hing niet al het werk stuk, maar dat komt ook deels omdat drukwerk als dat sneller de neiging heeft te gaan bobbelen.
Bij het welkomswoord kregen een aantal leerlingen een cadeautje van de docenten.. aan de ene kant leuk en attent natuurlijk, maar ook wel een beetje oneerlijk. Heeft de rest dan niet hard gewerkt of goed hun best gedaan? Naja, daarover valt natuurlijk te discussiëren. Het is natuurlijk niet zo dat ik het die mensen niet gun, maar ik denk dat iedereen wel graag z’n eigen tube etsinkt had gekregen!
Jammer voor mezelf was dat ik nog maar 4 visitekaartjes had om neer te leggen (tja, die nieuwe moeten nog binnenkomen!) maar liever iets dan niet natuurlijk!
Ik zeg, mocht je in de buurt van Den Bosch zijn, vanaf donderdag t/m zondag is Zwarte Klauwe nog te bewonderen in het Grafisch Atelier in Den Bosch, bij de Willem II fabriek tegenover de Verkadefabriek. Er hangt veel divers werk en het meeste daarvan is ook te koop, zeker een aanrader voor de liefhebber van drukwerk!

Bewaren

Tags: , , ,

Divider

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.