Wrap-up maart

Geplaatst op 1 april 2022 door Emmy in Boeken, TBR / 1 Comment

Maart is alweer voorbij. Een drukke maand waarin voor mijn gevoel altijd vanalles gebeurd. Ik voelde me dan ook meer dan eens worstelend, alsof ik in een snel stromende rivier was gevallen. Het ene moment vond ik rust, het andere moment probeerde ik tegen de stroming in te zwemmen. Dit vond ik erg confronterend.

Ik heb een aardige maand gehad op het gebied van lezen. Ik besloot dat de tijd voor doorbikkelen nu echt voorbij is en dat wanneer een boek me niet boeit of aanspreekt, ik gewoon stop. Ook op het gebied van series. Dan maar niet uitlezen. Dat is oke. Op het gebied van schrijven ben ik vooral bezig geweest met het herschrijven van een volgend boek en het verwerken van commentaar op een ander verhaal. Ook kwam natuurlijk Supernerd 2 uit! De eerste reacties zijn echt heel positief, dus ik ben een blije auteur. Ik merk dat ik echt een passie heb voor het vertellen van verhalen en ik hoop dat ik dit nog heel lang mag doen.

Verder was het in huis veelal een zooitje vanwege DCC. Zelf besloot ik niet te gaan vanwege alle prikkels en ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt. Ik ruimde zelf zo veel mogelijk op en we kregen wat nieuwe meubels, waar ik écht heel blij mee ben.

Maar goed, jullie zijn hier niet voor verhalen over onze nieuwe tv-kast, maar om te lezen wat ik heb gelezen en wil gaan lezen!

Gelezen in maart

Deze stapel met blauwe boeken zijn bijna allemaal uitgekomen. Mijn TBR ging echt goed deze maand. Alleen Het donkere woud heb ik niet uitgelezen. Na 50 pagina’s kwam ik tot de realisatie dat ik er gewoon geen trek in had en toch niet snel met aandacht zou kunnen lezen. Ik besloot dit boek – en het vervolg – van mijn TBR te halen. Lezen voor plezier en ontspanning is belangrijker dan ooit. Zo besloot ik na Lirael ook te stoppen met de serie. Ik vond het niet stom, maar ik merkte dat ik mijn aandacht er nooit helemaal bij had en het meer als een moetje voelde. Ik wist ook dat ik deel 3 weer lang op mijn tbr zou laten staan. Keuzes werden gemaakt en boeken vertrokken van mijn TBR plank.

Deze boeken las ik:

 • Ketelmagie – Lunadea
 • Savage her reply – Deirdre Sullivan
 • Help! ik sta online – Francien Regelink
 • Harry Potter en de geheime kamer – JK Rowling
 • Gallant – V.E. Schwab
 • Bone crier’s moon – Kathryn Purdie
 • De nieuwe wendy – Jami Leigh
 • De moestuin – Fleur Korte
 • Het wonder van mindfullness
 • From the earth to the shadows – Amanda Hocking
 • De gevangene van Vallenia – Lynette Noni
 • Heartstopper 3 – Alice Oseman
 • Lirael – Garth Nix
 • Heartstopper 4 – Alice Oseman
 • Nicolas en de verdwijning van de wereld – Anne Eekhout
 • Sailor moon vol. 2
 • The path of the witch – Lidia Pardas

Nieuwe boeken in maart

In maart heb ik weer een aantal mooie boeken mogen toevoegen aan mijn collectie.

Ik had namelijk een boekenbon gekregen van mijn werk en die heb ik natuurlijk lekker uitgegeven! Ik had zelf namelijk nog een bon liggen en zo had ik een fantastisch bedrag om uit te geven. Zo kocht ik daarvan Heartstopper 3 en 4, The Path of the witch, pumpkin en plaatste ik de pre-order voor Bravely. Delilah Green doesn’t care kreeg ik van Annabel en Sailor moon vol. 2 van Priscilla. We konden deze maand namelijk éindelijk onze lootjes uitpakken. Na twee jaar. Damn. Gallant en De strijd om de magische wens heb ik allebei gekregen als recensie-exemplaar.

Dit wil ik gaan lezen in april

In april wil ik graag deze boeken lezen. Het is een mix van verschillende genres en een afwisseling tussen Engels en Nederlands en dik en dun. Ik wilde expres niet teveel boeken op mijn TBR leggen, want ik wil vooral met plezier blijven lezen. Ik ben stiekem al begonnen in In het tussenland. Dit boek herlees ik, want als tiener vond ik deze serie fantastisch.

Hoe was maart voor jou?

Tags: , ,

Divider

One response to “Wrap-up maart

 1. Heartstopper <3 De trilogie van Cixin Liu heb ik boek 1 en 2 eigenlijk heel vlot achter elkaar gelezen maar omdat ik boek 3 nog niet had die niet gelezen en nu mis ik de motivatie om hem te kopen. Het zijn toch ook pittige boeken en daar staat mijn hoofd ook niet naar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.