TTT | Top 10 groene boeken

Geplaatst op 2 juli 2015 door Emmy in TTT / 3 Comments

top10

Phoe, wat is het al warm he? Ik hoop dat de meesten van jullie gewoon lekker buiten met een boek kunnen zitten! Ikzelf werk aan de laatste loodjes van mijn kunstgeschiedenis scriptie. Vandaag is het weer donderdag en daarom tijd voor de Top Ten on Thursday. Elke donderdag leg ik vele bloggers een thema voor waarbij er massaal lijstjes worden gemaakt. Wie is er nou geen lijstjes fan? Het thema van deze week? Groene boeken! Ik heb tien van mijn favoriete groene boeken bij elkaar gezocht en ze voor jullie op de foto gezet. De boeken staan op willekeurige volgorde.

groen

1. De jongen uit het woud

2. Jehanne

3. Middernacht (Gabrielle)

4. Magic study

5. De vloek van Odi

6. De Alchemist

7. Fangirl

8. City of Bones

9. Half wild

10. Harry Potter en de vuurbeker.

De groene boeken in mijn boekenkast zijn niet alom vertegenwoordigd, maar toch heb ik er tien toppers uit weten te halen. Er zitten ook een aantal boeken tussen die ik nooit heb gerecenseerd. Zal ik dat ooit nog doen?

Wat is het favoriete groene boek uit jouw boekenkast?

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

3 responses to “TTT | Top 10 groene boeken

Geef een reactie