TBR | Augustus

Geplaatst op 2 augustus 2015 door Emmy in TBR / 3 Comments

Het is weer augustus! En nu ik mijn TBR van juli weer eens succesvol heb weten af te ronden, is het tijd voor weer een nieuw stapeltje boeken. Mijn doel is om – door elke maand een stuk of 5 boeken te kiezen – mijn ongelezen plank een beetje in de korten! Nu heb ik de afgelopen maanden recensie-exemplaren meegeteld, maar vind ik dat dit in deze vakantiemaand niet nodig is. Benieuwd welke boeken ik in augustus zeker wil lezen? Kijk dan mee!

IMG_0055

Zoals jullie kunnen zien heb ik voornamelijk een aantal Engelse boeken uitgekozen. Ik heb de afgelopen twee maanden veel nieuwe Engelse boeken in mijn kast mogen verwelkomen en deze wil ik gewoon heel graag lezen. Ik kon trouwens niet zo goed kiezen en heb er daarom zes gekozen.

The Crown of Embers is het vervolg op The Girl of Fire and Thorns, wat ik een van de tofste boeken ooit vond. Ik ben heel benieuwd of het mijn hooggespannen verwachtingen waar kan maken.

Een feestmaal voor kraaien is het vierde deel (maar 5e boek, snappen jullie het nog?) van de Game of Thrones serie (Een lied van ijs en vuur). Al jaren lees ik steeds na het verschijnen van een seizoen een boek, in de hoop dat als ik eenmaal bij ben, er een nieuw boek zal verschijnen. Nu was ik door studie en werk nog niet in staat het boek eerder op te pakken.. Maar ik heb er wel heel veel zin in!

Behekst is alweer het zesde deel van de Wicca serie, waar ik ondertussen hopeloos verslaafd aan ben. Als ik dit blogje type, kijk ik vol spanning naar de brievenbus, want deel 7 en 8 zouden elk moment gebracht kunnen worden!

The Sin Eater’s Daughter is een boek dat ik kocht vanwege YALC (toen ik nog niet wist welke dag we zouden gaan) en waarvan ik heel veel goede dingen had gehoord. Ik vind de omslag ook heel tof.. Dus kom maar op!

A Court of Thorns and Roses is ook zo’n boek waar iedereen lyrisch over is. Nu ben ik helemaal verslaafd aan alles wat Sarah J Maas schrijft, dus ik moest er zou dit boek kopen!

Tot slot The Invasion of the Tearling, welke ik KREEG op YALC. Thanks Esmee <3. Het is het vervolg op De Kroon van de Tearling, wat ik ook al zo’n fantastisch boek vond.

Kortom; allemaal boeken waarvan ik eigenlijk zeker weet dat ik er verliefd op ga worden. Ik geniet echt zo veel van mijn vakantie, na al dat harde werk. Eind augustus begint het ‘gewone leven’ weer, maar tot die tijd ga ik lekker genieten van mijn boeken.

Welk boek ga jij in augustus lezen?

Tags:

Divider

3 responses to “TBR | Augustus

  1. A court of thornes and roses vond ik gewelig! Ik ben nu pupil aan het lezen en ga deze maand in ieder geval het boek van Felicia Day lezen. Dat komt deze maand uit.

  2. De sin’s eater daughter, de invasion of the tearling en court of thorns en roses staan ook op mijn to read lijstje. Maar eerst Sarah J maas, Marissa Meyer, Kiera Cass en James Dashner af lezen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.