November wrap-up

Geplaatst op 30 november 2020 door Emmy in Boeken, TBR / 2 Comments

De elfde maand van het jaar is alweer voorbij en ik had een hele goede leesmaand! Ik haalde deze maand mijn goodreads readingchallenge en hoewel ik een grote TBR stapel had gemaakt, las ik ze bijna allemaal uit (en meer). Komende maand wil ik het jaar afsluiten met nog een aantal mooie boeken. Lees je mee?

Gelezen in november

Dit was mijn super ambitieuze TBR van november. Behalve De Twaalf – waar ik gewoon even geen zin in had – heb ik alle boeken gelezen. En ook nog wat anderen.

Nick & Charlie – Alice Oseman
Fable – Adrienne Young
Schoolfeest – Simone Kortsmit
Thornhill – Pam Smy
Het verzet van de koningin – Rebecca Ross
Een vloek zo eenzaam – Brigid Kemmerer
Jong gehekst is oud gedaan – Colleen Cross
Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit – Bianca Toeps
Eclips – Stephanie Meyer
Je hebt één nieuwe volger – Chinouk Thijssen
Druks – Francien Regelink
De nachtbrenger – Sabaa Tahir
De mist van avalon – Marion Zimmer Bradley
Rosemarked – Livia Blackburne
De academie – Astrid Boonstoppel
Heartstream – Tom Pollock
Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes 2

17 boeken gewoon. Zo bizar! En zo lekker dat ik zo veel heb kunnen lezen. Hopelijk wordt december ook zo lekker.. al zit ik tot over mijn oren in mijn nieuwe boek en een fanfic.

Mijn favorieten van de maand

Eigenlijk vond ik bijna alles wat ik las super, al vond ik Eclips en Het schoolfeest minder. Rosemarked vond ik leuker dan verwacht!

Nieuwe boeken

Ik heb deze maand ook een aantal nieuwe boeken toegevoegd aan mijn kasten.

Een vloek zo eenzaam (al gelezen)
Kat(rina)*
Wereld vol wicca* (kleurboek)
Tussen de beesten en wilde rozen
De gevallen koning*
Watertrappelen* (poezie)
Zee van vreemden* (poezie)
Jane doe – sleutel der zielen*

* = gekregen

TBR voor december

Nog een poging voor De twaalf. Verder Harry potter voor de leesclub (en fanfic, en feels), Tussen de beesten en wilde rozen, de prinses kan zich prima zelf redden (poezie), Watertrappelen (poezie), Circle of shadows (luisterboek) en Ace of Shades. Ik herlees ook wat boeken, zoals de Nederlandse editie van De gevallen koning, ik geef je de zon (voor de swap) en Traitor to the throne.

Hoe was jullie leesmaand?

Tags: ,

Divider

2 responses to “November wrap-up

  1. Wauw wat veel! Ik heb afgelopen maand de 100 boeken aangetikt, dat is me nog nooit eerder gelukt binnen een jaar, komt er toch iets goeds uit corona want vooral het voorjaar had ik daardoor veel tijd om te lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.