New in | Mei

Geplaatst op 29 mei 2015 door Emmy in Haul / 9 Comments

De maand is bijna voorbij en ik wil jullie daarom weer graag laten zien welke nieuwe aanwinsten ik mag toevoegen aan mijn boekenkast. Om het spannend te houden mix ik alles een beetje door elkaar, want ik heb geen zin om precies terug te zoeken op welke volgorde ik de boeken heb binnengesleept. Het zijn er weer een aantal (ik geef het gewoon op te zeggen dat het volgende maand vast meevalt).. dus veel plezier met kijken!

newin5b

Ik kocht The Girl of Fire and Thorns met een boekenbon die ik nog had. Joany was er zo enthousiast over dat het boek spontaan een aantal plekken op mijn wishlist steeg.. Ik ben er zo benieuwd naar! De omslag intrigeert me ook wel, moet ik bekennen.

Nog zo’n boek wat al een eeuw op mijn wenslijst stond was Het Heksenalfabet. Deze kreeg ik van Joany en vond ik echt ontzettend leuk. Thanks!

YES. Het tweede deel is uit! Ik ontving Zwarte veren als recensie-exemplaar. Ik kan echt niet wachten om er in te beginnen!

newin4b

Bovenop natuurlijk het belangrijkste boek uit mijn leven; het boek waarmee mijn vriend me ten huwelijk vroeg <3.

Daaronder ligt het boek Ik zal je vinden, een recensie-exemplaar wat ik van Uitgeverij Karakter ontving. Het was nogal een verrassing, maar de achterflap spreekt me wel aan!

Een ander super leuk boekje wat ik ontving was The Reading Challenge. In juni doe ik er allerlei leuke dingen mee die ik op instagram ga delen! Wordt wel een klus hoor, omdat ik ook aan het verhuizen ben en dus een tijdje mijn boekenkast moet missen.

Ook De Vuurwens ontving ik als recensie-exemplaar. Het is een heel bijzonder en sfeervol boek!

newin3b

Het was ook weer tijd voor het boekenfestijn! Er was een extra editie in het Eindhovense Beursgebouw, waar ik met een aantal lieve bloggers naar toe ben geweest.

Ik kocht er o.a. The art of Frozen, A Witch in Love, Vampire Academy the graphic novel en Once upon a time – shadow of the queen. De graphic novels heb ik al gelezen… En naar de rest ben ik mega benieuwd!

newin2b

Na maanden lang zeuren kocht ik eindelijk het eerste deel van Wicca, Boek der Schaduwen. Toevallig lag hij bij de bieb bij de afgeschreven boeken; met alle liefde het ik het boek geadopteerd en wauw, wat leuk!

De volgende boeken zijn ook recensie-exemplaren; Waar het licht is, bleek toch niet zo’n emotionele achtbaan te zijn als ik verwacht had, Storm wist mij juist te verrassen en erfschuld moet ik nog lezen!

newin1

Deze boeken kreeg ik in een gigantische goodiebag toen ik langsging bij Zomer&Keuning voor een panelgesprek. Ik heb er nog niks van gelezen, maar ben erg benieuwd. Wel wil ik eerst nog even het voorgaande deel van Sterrenregen scoren, want ik wil wel gewoon bij deel 1 beginnen! Ga voor mij, Lekker is dat, Sterrenregen en Zestig dagen sluiten deze New in van deze maand af; allemaal boeken die ik zelf niet zo snel zou oppakken, maar waar ik wel benieuwd naar ben!

In welk boek zou ik nu meteen moeten beginnen?

 

Tags: , ,

Divider

9 responses to “New in | Mei

  1. Ik ben echt enorm benieuwd naar wat je van Sterrenhemel/Sterrenregen vind! Ben zelf echt dol op het boek <3 En wat onwijs tof dat de zijkant van Het paard van een dollar roze/paars is!

  2. Woa, dat zijn weer lekker wat boekjes, Emmy! Ik ben nu zelf ook bezig in ‘Waar het licht is’. Ik kom er nog niet echt in. (Al moet ik zeggen dat ik ook niet echt m’n best doe of zo.) En elke keer als ik ‘Finch’ lees, denk ik ‘MARCUS’. Dat is best wel lichtelijk irritant.

  3. Ik ben zelf heel benieuwd naar Zwarte veren. Hopelijk kan ik hem snel lezen. Het Heksenalfabet heb ik enkele jaren geleden gewonnen en ik vond het een heel bijzonder sfeertje hebben.

  4. Wow, je hebt echt weer veel leuke boeken weten te scoren! Ik heb deze maand ook weer absurd veel gekocht.. Ik ga er maar een video van maken want anders is het echt teveel in één post hahaha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.