Mei wrap-up

Geplaatst op 1 juni 2022 door Emmy in Boeken, TBR / 0 Comments

Mei is weer voorbij en als ik dit schrijf loopt mijn hoofd een beetje over van alles. Mei was heftig op allerlei manieren en vloog voorbij. Juni wordt ook een drukke maand, want naast mijn gewone werk, organiseer en coördineer ik drie activiteiten. Op sommige momenten voel ik me een beetje overspoeld door alles. Maar goed.. niet tegen de richting inzwemmen, niet teveel willen en af en toe eventjes uitpuffen en dan komt het wel goed.

Kijk je mee naar wat ik deze maand heb gelezen, welke boeken ik nieuw heb en wat ik in juni hoop te gaan lezen?

Gelezen

Ik had best een aardige leesmaand met een aantal toffe boeken. Op sommige momenten kon ik echt mijn rust nemen om lekker even weg te duiken, maar er waren ook dagen bij waarbij het lezen niet bepaald lukte.

Ik las:

Amari en de nachtwachters – B.B. Alston // heerlijk. Hier wil ik meer van!
De zee kwam door de brievenbus – Selma Noort // een vriendin las deze voor haar opleiding en ik besloot hem ook eventjes op te pakken.
Bravely – Maggie Stiefvater // zo veel liefde voor dit boek!
Wie ik gisteren was – Pamela Sharon // veel boeken van school deze maand. Zo ook deze!
Aan de andere kant van geluk – Nadine Swagerman // dit boek raakte me enorm!
De woestijndief – Emmelie Arents // toffe setting en een keer een jongen in de hoofdrol!
Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh – Margot Wood // heerlijk! Dat was genieten
Het koninkrijk der bruggen – Danielle L. Jensen // Dit boek las ik voor de leesclub! We gaven het boek gemiddeld een 7,3.
What the hack! – Maria Genova // Dit boek las ik voor een auteursbezoek voor de maand van de media hier op school! Ik presenteer de avond dus ik wilde er wel wat vanaf weten.
Wees onzichtbaar – Murat Isik // erg indrukwekkende roman
Het staat (niet alleen) in de sterren – Bente de Bruin // Ik heb mijn horoscoop erbij gepakt en toen was het extra leuk om dingen uit te pluizen!
Queens of Geek – Jen Wilde // Dit was genieten en precies wat ik nodig had.

Niet uitgelezen heb ik Heksenlied. Ik was eraan begonnen maar bij pagina 100 had ik nog niet echt het idee dat ik een klik had met het boek. Ik stoorde me aan het onaangekondigde gespring en het verhaal trok me minder dan ik hoopte. Later zag dat ik eerder een boek van deze auteur niet heb uitgelezen…

Nieuwe boeken

Een redelijk bescheiden haul deze maand! Cyntonic en Boy queen kreeg ik van de uitgevers opgestuurd en Monica Haak was zo lief om haar boeken Voor verdriet heeft niemand tijd en De pijn die wij verbergen toe te sturen. Zelf kocht ik Een hart zo vurig (tot 1 augustus maar 15 euro!) en Het koninkrijk der bruggen.

TBR

Voor juni heb ik niet al teveel boeken op mijn TBR gezet. Het wordt een drukke maand en ik weet niet of ik voldoende rust heb om er echt lekker voor te gaan zitten. Al ben ik wel al in twee van de vijf boeken begonnen! Namelijk: Voor verdriet heeft niemand tijd en Long may she reign. Beiden zijn erg leuk tot nu toe.

Daarnaast wil ik Een hart zo vurig en Boy queen lezen met het oog op yaltival en ben ik gewoon reuze benieuwd naar Cytonic.

Tags: , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.