Juni wrap-up

Geplaatst op 30 juni 2024 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Hoppa, de eerste helft van 2024 is voorbij. Echt, waar vliegt de tijd? Het lijkt nog wel gisteren dat Lily haar eerste schooldag had en dat was in februari. Nu gaat ze morgen al op schoolreisje.

Afgelopen maand heb ik best wel wat gelezen en ook weer wat geluisterd. Op het eind van het schooljaar zorg ik altijd dat ik ergens een luisterabonnement heb, want een van de afrondende taken van het schooljaar is het innemen van alle boeken. Ondertussen heb ik daar handigheidjes in gevonden, maar het is wel altijd een enorme klus.

In juni had ik de een na laatste les Sittan. Ik heb daar nog niet eerder echt over geschreven, maar ik denk dat ik dat in de zomer wel wil doen. Ik heb ook een zweethutceremonie gevolgd en hoewel ik dat heel spannend vond, was het echt genieten. Ondanks dat ik méga zwaar ben verbrand in de warme zon. Midzomer be like.

Daarnaast schreef ik de eerste versie van een nieuw boek af. En moet nog veel gebeuren, maar ik weet ondertussen welke puzzelstukjes ik nodig heb. Ook liet ik mijn prentenboek drukken, die ik het afgelopen schooljaar heb gemaakt.

Gelezen boeken

 • Het ministerie van tijd – Kaliane Bradley
 • Als wij schurken waren – M.L. Rio
 • De memoirs van Sherlock Holmes – Arthur Conan Doyle
 • Payback – Margje Woodrow
 • Luister – Sacha Bronwasser
 • Het boomhuis in het bos – TJ Klune
 • De prins van Trots – Kerri Maniscalco
 • Eeuwige rust op de donderberg: Een groot vroegmiddeleeuws grafveld bij Rhenen – Bert Huiskes
 • De koning van de hel – Kerri Maniscalco
 • Assistant to the villain – Hannah Nicole Maehrer
 • The Silmarillion – JRR Tolkien
 • Het boek van deuren – Gareth Brown
 • Twin crowns (reread als luisterboek)

Als ik dit schrijf is het de 27e en heb ik een aantal boeken bijna uit:

 • Brug der zielen – VE Schwab
 • The book that wouldn’t burn – Mark Lawrence (luisterboek)

En verder ben ik bezig in:

 • Compendium van rituele planten (monsterboek van 1500 blz)
 • The witch is back – Sophie H. Morgan

En wat ik hierna ga lezen en luisteren? Geen idee!

Nieuwe boeken

Ik heb deze maand ook weer wat boeken mogen toevoegen aan mijn collectie én ik heb wat boeken van school meegenomen om in de vakantie te lezen. Geen idee of ik er aan toe kom (en het is niet zo dat ik zonder boeken zit), maar je weet maar nooit he!

Zelf kocht ik deze maand: the wren and the holly library. Ik had blijkbaar nog meer dan 20 euro aan boekenbonnen in mijn portemonnee zitten en ik besloot mijn slag te slaan. Het is echt een mega mooie editie.

Verder kreeg ik:

 • De ongeschikte erfgenaam
 • Indigo
 • Powerless
 • Brug der zielen
 • The familiar
 • De verloren troon

Uitgevers, heel erg bedankt!

Volgende maand

In juli heb ik vakantie, gaan we naar Denemarken en ben ik jarig. Ik kijk er vooral naar uit om lekker te relaxen en dingen te doen waar ik zelf zin in heb. Hopelijk wordt het niet te warm, want dan krijg ik nog maar weinig uit mijn vingers. En ik wil ook lekker aan de slag met het schrijven, natuurlijk.

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.