It’s a wrap – mei 2021

Geplaatst op 29 mei 2021 door Emmy in Boeken, Haul, TBR / 2 Comments

Mei is voorbij, want wat een maand was dit zeg. Een meivakantie vol zieken, onze trouwdag (5 jaar getrouwd!), weer terug naar mijn eigen werkplek, leuk nieuws voor september. Het duizelt me een beetje, hoor! Deze maand voelde als een rollercoaster. Van genieten van het songfestival, de eerste stapjes van Lily en een nieuwe kans op werk, tot het nieuws dat we als school weer open moeten (lekker onveilig) en twee mensen dichtbij die behoorlijk ziek zijn van Corona. Laten we snel maar eens kijken naar wat ik allemaal gelezen heb, wil gaan lezen en heb toegevoegd aan mijn collectie.

Gelezen

Ik had een nogal ambitieuze stapel boeken gemaakt voor mei en ik wist ook dat ik het waarschijnlijk niet zou halen. Toch ben ik heel ver gekomen, want alleen Morgenrood en The Last Ever After heb ik niet gelezen (er even vanuitgaande dat ik Hero of the fall nog op tijd uitkrijg). Wel heb ik nog een paar andere boeken gelezen, dus ik kan dik tevreden zijn! Pages & Co, Het zusje van en Confettiregen vond ik het mooist.

Ik heb gelezen…

The Binding – Bridget Collins
Confettiregen – Splinter Chabot
Het zusje van – Carlie van Tongeren
Toren van de dagenraad – Sarah J Maas
Rage – Cora Carmack
Amanda Lovelace – De heks belandt deze keer niet op de brandstapel
Gedichten van de broer van Roos – Tim Hoffman
Tilly and the bookwanderers – Anna James
Het huis op kippenpoten – Sophie Anderson
A deadly Education – Naomi Novik
Percy Jackson and the lightning thief – Rick Riordan

En hopelijk ook: Hero of the fall.

Ik ben nog bezig in Vergif en in een boek dat later dit jaar zal verschijnen.

Best een fijne leesmaand! Ik heb veel tofs gelezen. Wel merk ik dat ik een bepaalde druk voel: ik wil echt vanalles en voel me al snel schuldig als ik minder tijd aan een bepaalde hobby kan besteden. Zodoende had ik ook wat minder zin om te bloggen. Ik kan dus niks beloven voor aankomende maand, vooral omdat er op school natuurlijk ook vanalles aan de hand is.

Nieuw!

Ik heb de afgelopen maand een aantal toffe dingen moeten toevoegen aan mijn boekenkast. En een aantal niet-boeken die ik ook graag wil benoemen.

Boeken

Ik kreeg een paar boeken deze maand. Ik heb er nog geen zelf gekocht, want ik ben een beetje aan het boeken wat ik wil aanschaffen. Ik kreeg Het huis op kippenpoten en Sterrenvlucht opgestuurd als recensie-exemplaren. Daar ben ik heel dankbaar voor, dankjewel!

Ook kreeg ik de ePub van Phobos 4 alvast toegestuurd om te kunnen lezen voor de blogtour. Zo fijn dat we de serie toch uit kunnen lezen!

Blossom Books stuurde met de nieuwe paperbacks op van de kraaien duologie. Ze zijn echt heel mooi! Als je Shadow & Bone nog niet gekeken hebt, DOEN!

Vervolgens kreeg ik ook nog een mooi boek voor moederdag: Outlander kitchen 2!

Overig

 Naast die mooie boeken kocht ik ook Pokemon Shield voor mijn Switch. Ik ben echt helemaal hooked en ik vind het zo tof dat er zo veel oude pokemon tussen zitten. Ik ben al erg ver in het spel en ik ben erg blij met de graphics en de verbeteringen die in het spel zitten tov jaren geleden. Zo vind ik het levelen nu zo veel beter gaan.

Ook kreeg ik een superleuk pakket van Cutiesquad, waar ik binnenkort een blogpost over zal plaatsen.

En tot slot kocht ik iets wat ik echt al heel lang wilde voor mijn bedrijf: een cricut maker. Nu kan ik eindelijk mijn bedrijf naar een hoger niveau gaan tillen omdat ik kan besparen op drukkosten. En er gaan heel veel gesloten deuren eindelijk open!

TBR

Ondanks de druk heb ik toch aardig wat boeken op mijn TBR gelegd. Ik kijk wel of ik er echt aan toe kom. Ik wil vooral even lezen waar ik echt zin in heb. Alleen de bovenste drie en Rule of Wolves hoop ik wel echt te kunnen lezen. De rest zou een mooie bijkomstigheid zijn.

Tags: , , ,

Divider

2 responses to “It’s a wrap – mei 2021

  1. Marjolijn

    Beterschap voor degenen die ziek zijn door corona.

    Je hebt een mooie stapel voor de komende maand! De Engelenmaker vond ik zelf een behoorlijk heftig boek, ik denk dat je je daar mentaal wel even schrap voor moet zetten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.