Hoe de expo was…

Geplaatst op 16 september 2012 door Emmy in Evenement, Persoonlijk, Zon en Maan Illustraties / 0 Comments

Hoewel ik er gisteren niet bij was, was ik wel bij de opening en de dag erop bij onze klasse expositie en wat was het leuk!
Donderdag was het echt gigantisch druk, veel drukken dan ik had durven dromen. Klasgenoten, hun familie en vrienden, stagebegeleiders, studenten van andere jaren en richtingen… Ze waren allemaal aanwezig.
De avond van de opening vloog hierdoor voorbij en iedereen kreeg wel wat veren in zijn of haar kont gestoken over het werk dat er hing en daardoor liep ons expowinkeltje ook best wel goed. We hebben heel wat dingen verkocht en de meeste van de klas mogen straks een leuk bedrag in het vuistje ontvangen. Fijn, dan kan ik dat gebruiken om meer dingen te maken! Want ja, ik laat mijn Pagan Poster binnenkort op grote kaart drukken, dus die is dan ook te verkrijgen!
Op vrijdag waren een paar klasgenootjes en ik weer aanwezig en was het een stuk rustiger. Was ook wel lekker hoor, dan kon je mensen echt aanspreken en iets over het werk vertellen. Toch nog best wel wat mensen langsgehad dus het was weer een goede dag.
Die dag heb ik ook wat foto’s genomen zodat jullie een beetje kunnen zien hoe het was.
Hoe het gisteren was, weet ik nog niet, want als ik dit typ heb ik nog niks gehoord van mijn klasgenoten. Ik hoop dat het ook nog wat mensen getrokken heeft, zou leuk zijn! 
Ik weet in ieder geval dat ik er van genoten heb, met volle teugen! Het was zo gaaf om al die mensen te zien die naar het werk kwamen kijken en leuke dingen zeiden. En ik moet zeggen, het voelt heel fijn als mensen je kaarten kopen, haha! Ik zou het zo weer doen, want de tijd is omgevlogen! 
Voor iedereen die het gemist heeft: volgende keer beter! Als het goed is hebben we over een aantal weken weer zo iets… maar dan over het werk van deze periode!
En mijn kaarten zijn nog altijd bij mij te koop!

Bewaren

Tags: , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.