December wrap-up

Geplaatst op 29 december 2023 door Emmy in Boeken / 1 Comment

2023 is bijna voorbij. De oliebollen liggen in het vet en de nachtelijke lucht wordt al (veel te vaak) met vuurwerk. Het is tijd om terug te kijken op de afgelopen maand.

December was een drukke maand. Een maand vol afspraken en dingen die ik moest regelen. En de feestdagen zijn natuurlijk ook altijd druk (maar gezellig). Dit jaar keek ik echt enorm uit naar de vakantie, want het is een pittige, lange, periode geweest. Normaal heb ik niet zo veel last van een winterdip, maar dit jaar heb ik best wel moeite om uit bed te komen in de ochtend. Ach, we gaan gelukkig weer naar de lichte kant van het jaar!

Gelezen

Als ik deze lijst samenstel is het midwinter (21 december) en dus zal deze wrap-up nog niet compleet zijn.

 • De zweetvoetenman
 • De verwarde cavia
 • Bookshops & Bonedust
 • Beschermingsmagie
 • Koffie- en theemagie
 • Attack on titan #1
 • The forest of moon and sword
 • Attack on titan #2
 • Attack on titan #3
 • Check & Mate
 • KliFi
 • De donkere kroon (reread)
 • W.i.t.c.h. 10 (reread)
 • Tanglewood & Brine
 • Every which way but dead (reread)
 • A court of wings and ruin (reread, graphic audio)

Ik ben nog bezig in een aantal boeken die ik tegen de tijd dat deze blogpost online komt, ook uit hoop te hebben.

 • Court of Frost & Starlight – reread in graphic audio
 • Divine Rivals
 • The Camelot Betrayal

Een ontzettend goede score en ik hoop stiekem lekker veel te kunnen lezen in mijn kerstvakantie. Mega veel zin om wat tijd voor mezelf te pakken!

Nieuwe boeken

Door de feestdagen mocht ik dit jaar een behoorlijke stapel boeken toevoegen aan mijn verzameling. Stiekem heb ik ook een grote lading boeken in mijn digitale winkelmandje staan, dus wie weet dat ik nog een bestelling plaats!

Ik kreeg deze maand éindelijk mijn exemplaar van Iron flame binnen. Ik had zo’n mooie editie met zwarte randen in pre-order staan, maar bol faalde hard en stuurde hem steeds maar niet. En opeens was hij verzonden. In extase rukte ik de zak open… Om een normale editie te zien. Ik baalde daar flink van, want ik had ruim op tijd mijn bestelling gedaan. Ik kreeg wel een cadeaubon ter compensatie en ik ben blij dat ik hem eindelijk heb, maar toch!

Daarnaast kreeg ik ook een stapel boeken van de site. Deze kan je hier vinden.

Afgezien daarvan was het een ‘rustige’ maand (lees: ik bewaar alles voor die ene grote bestelling).

Tags:

Divider

One response to “December wrap-up

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.