Deze boeken kreeg ik van de Sint

Geplaatst op 20 december 2023 door Emmy in Boeken / 2 Comments

Wij vieren thuis altijd uitgebreid Sinterklaas. We kopen mega veel cadeautjes voor elkaar en pakken dan om en om wat uit. Dit jaar vond ik het éxtra leuk, want dit is ook het eerste jaar waarbij Lily echt bewust is van het begrip Sinterklaas.

Toen Lily even met oma boven was hebben we alle cadeautjes op tafel gelegd en toen zijn we boven ook maar even gaan kijken naar wat ze aan het knutselen waren.

Eenmaal beneden werden Lily’s oogjes zo groot als schoteltjes. ‘Wauwww, Sinterklaas is geweest!’

Ik ben echt mega verwend en kreeg echt een hele stapel boeken.

Allereerst; That time i got drunk and saved a demon. Ik kwam dit boek tegen op goodreads of instragram en het leek me meteen fantastisch. Ik kijk er enorm naar uit om dit boek te kunnen lezen.

Hex and the city is ook zo’n boek. Ik zocht een tijd terug naar witchy romcoms en daar viel deze ook onder. Het is een bepaalde tak van romance die ik erg kan waarderen. Je haalt de liefde voor fantasy niet uit het beestje!

Ik kreeg ook deze prachtige blossom books klassieker van Trots en vooroordeel. Ik spaar de hele serie en hoewel ik al een oud exemplaar van dit boek heb (ooit gepikt uit mijn moeder kast (sorry, mam!), wilde ik deze hertelling graag hebben.

En kijk, de nieuwste van Cassandra Clare! Sword catcher is haar eerste niet-shadowhunter adult fantasy en ik ben reuze benieuwd hoe dat gaat zijn.

En tot slot twee boeken van Sarah J. Maas. Deze boeken heb ik al in het Nederlands, maar ik wil ze ook in het Engels. Ik ben ook bezig met een reread, dus dat komt mooi uit!

Heb jij al boeken in je schoen gevonden?

Tags:

Divider

2 responses to “Deze boeken kreeg ik van de Sint

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.