Dagelijkse Hekserij – Lunadea

Geplaatst op 26 november 2021 door Emmy in Boeken, Recensie / 0 Comments

Dagelijkse Hekserij – LunadeaDagelijkse hekserij door Lunadea
Ook door deze auteur: De weg van de heks
Genres: Spiritualiteit
Aantal pagina's: 55
ISBN: 9789082830
Uitgave: Paperback
Goodreads
four-stars

Dagelijkse Hekserij beantwoord de twee na meest gestelde vraag over hekserij: hoe praktiseer je hekserij en breng je in de praktijk wat je hebt gelezen? Een stap voor stap gids met praktische invullingen, ideeën en voorbeelden om thuis, op het werk en in jouw dagelijks leven hekserij te integreren.

Ik wilde al een hele tijd de dunne boekjes van Lunadea aanschaffen en lezen, omdat het me fijne en bondige bundels van informatie leken. Op Fantasy Fest kocht ik mijn eerste exemplaar: Dagelijkse hekserij

Dagelijkse hekserij is een dun boekje van zo’n zestig pagina’s vol met nuttige informatie over dagelijkse hekserij. Geen gezweef, maar echt hoe je hekserij implementeert in je leven.

Ik vind Lunadea’s schrijfstijl heel prettig en toegankelijk. Het voelt alsof er iemand naast je zit die je dingen leert. Dat vond ik prettig, ondanks dat het boekje me ook veel bekende informatie gaf. Het was een fijne reminder en vanwege het formaat ook nog eens super overzichtelijk.

Dagelijkse hekserij is rijkelijk geïllustreerd. Dit past natuurlijk erg goed bij de sfeer van het boekje. Het lettertype is ook handgemaakt, maar dat vond ik soms juist wel wat lastiger. Niet dat het handschrift niet leesbaar is, maar een echt font leest in mijn beleving beter weg.

Wil ik de rest van de boekjes ook lezen? Absoluut. Ik vond Dagelijkse hekserij verrassend veel informatie bieden voor zo’n kort boek. Ik vind het vooral fijn dat alle kennis in één boekje gebundeld is en dat er verschillende thema’s zijn. Zo kan je zelf bepalen wat je het meest aanspreekt.

Dagelijkse hekserij richt zich natuurlijk vooral op hekserij in het dagelijkse. Dus geen uitgebreide rituelen, maar meer hoe kleine handelingen al magisch kunnen zijn/worden. Heb je daar ook interesse in? Dan is dit boekje zeker een aanrader!

four-stars

Tags: , , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.