Dagboek: Boxen, dingen, dingen, meer dingen. Ziekenhuis

Geplaatst op 17 september 2018 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Wat later dan normaal in verband met een hele drukke zondag, maar hier is hij eindelijk! Volgende week komt hij ook later, want ik verwacht zondagavond helemaal naar de klote te zijn en maandag moet ik alweer vroeg weg.

 

Maandag

Ik moet vandaag vroeg in het ziekenhuis zijn, want ik heb weer allerlei testjes. Binnenkort komt er een update online over mijn hele traject, dus ik zal er niet te veel over uitwijden. In ieder geval gaat het allemaal prima en als ik klaar ben spreek ik af met een vriendinnetje van de middelbare, die daar werkt aan haar onderzoek. Het is vet gezellig en ik vind het mega inspirerend om weer met haar te kletsen. Gaan we vaker doen!

Dinsdag

Een ochtendje werken en daarna een uurtje bijles geven. Dat zorgde ervoor dat ik pas vrij laat de auto weer naar Rhenen kon brengen. Ik stond ook vet lang in de file en files zijn gewoon kut. Echt, als ik elke dag in de file zou staan, dan zou ik of verhuizen of met het OV gaan. Serieus. Bah. Maar goed.. Ik ben pas rond half 9 thuis en toen was mijn vrije middag alweer voorbij. Jammer joh.

Woensdag

Vandaag werken in de bieb, maar met een fijn vooruitzicht; vanmiddag vrij! De dag gaat best snel, wat mede kwam door een tof plantje dat we als compliment kregen van een klant en een kort gesprek wat ik heb met mijn leidinggevende. Thuis kijk ik eerst film… Sierra Burgess is a loser en ik vond hem echt heel goed. Het gaat over jezelf zijn en blijven en vooroordelen. Daarna heb ik zin om boxen in te pakken, want het laatste item is binnen, maar 1. Ik mol mijn printer en 2. Ik heb te weinig binnengekregen. SUPERKUT. Maar ja, blijven ademhalen…. In de avond doe ik rustig aan en hoewel ik ook wilde lezen, staat mijn concentratie er gewoon niet zo naar de laatste tijd. Ik denk dat wanneer alle events op de rit zitten, het wat rustiger wordt op werk en wanneer ik de boxen heb weggewerkt, het veel beter zal gaan.

In de avond kijk ik het programma Gordon in Wonderland. Niet omdat ik die man leuk vind, maar omdat hij mee gaat op ghosttour. Ik vind dit zelf echt fascinerend (en heel erg leuk!), dus ik wilde graag zien hoe het daar zou zijn! Daarna ben ik richting bed gegaan. MOE!

Wel grappig; in de avond krijg ik twee toffe ideeën voor nieuwe boeken. Echt hoor, je schrijft eens een manuscript af…

Donderdag

Vandaag werk ik de hele dag in de mediatheek. De dag gaat heel snel en ik krijg niet af wat ik wilde maar dat is oke. Ik doe nog wat lesbezoeken en rond mijn theorie af voor mijn BHV cursus. Rond half 4 fiets ik naar huis, waar ik als een gek boxen ga afmaken om te versturen. De Bruna wilde mijn kaartje hebben omdat ik zo vaak boxen kom afgeven haha. Daarna even snel eten en dan is het alweer tijd voor D&D. Ik vond het echt weer heerlijk om te spelen!

Vrijdag

Mijn dag begint vroeg maar wel heel goed, want ik krijg allemaal complimenten voor mijn klassenbezoeken. Ik vind het zo leuk om lessen te vullen met het aanraden van boeken!

Daarna zakt mijn goede humeur een beetje in, vanwege wat mailtjes. Het zijn dingen waar ik even achteraan moet en waarvan ik dacht dat alles goed was gegaan. Maar dat is nu eenmaal iets wat er bij hoort, als je een eigen bedrijf hebt. Ik kijk er wel naar uit om morgen even vrij te zijn, merk ik al.

Na werk ga ik zwemmen en breng ik weer pakketjes weg.

Dit was zo intens lekker he; salade met gebakken zalm. YUM.

Zaterdag

Vandaag ben ik vrij. Ik ga naar de action, maak nog wat linten en armbandjes en probeer zo rustig aan mogelijk te doen.

Tijdens Dance dance dance neem ik mijn jurk in; hij is iets te groot en nu zit hij veel beter.

Zondag

Op zondag ben ik alweer vroeg op weg naar Noordwijk, waar de YA meeting van de fb groep is.  Ik moet op de fiets naar het station met mijn koffer en dat is best hels. Ik sta er met een kraampje. Het is een prachtige winkel, echt heel mooi. Er zijn niet heel veel mensen en wel zes kraampjes, dus dat is even slikken. Ook omdat we erg weinig ruimte hebben en ik nu eenmaal veel producten heb. Maar goed, het lukt, ik verkoop aardig wat producten en het is gezellig. Wat wil je nog meer? Samen met Liz loop ik later naar de bushalte; gaat de bus maar eens per uur! Kak. Hij heeft ook nog eens zo veel vertraging dat we onze trein missen en ik uiteindelijk pas rond 8 uur bij mijn zusje ben voor haar verjaardag. Toch is het heel gezellig en leer ik de schoonfamilie van mijn zusje wat beter kennen.

Rond een uur of 11 was ik thuis (tja, bussen) en toen heb ik nog spullen uitgezocht om aan Esmee mee te geven voor YALFU. Ik ga haar morgen namelijk alle spullen al brengen.

Gelezen

Ik las aan het begin van de week eerst de liefdesbrieven van Abelard en Lily uit. Dit boek vond ik echt beter dan ik had verwacht! Daarna begon ik in Raven – 2. Later las ik ook One dark throne uit, waar ik langer mee bezig ben geweest omdat ik hem op mijn telefoon las. En daarna herlas ik op zaterdag een aantal w.i.t.c.h. magazines uit, omdat ik nog niet in een nieuw boek wilde beginnen.

Op zondag begin ik in Hart-slag, waar ik ongeveer op de helft mee kom. Ik ben trouwens ook al begonnen in Het probleem met voor altijd. Zo’n gek idee dat ik een aantal jaar terug echt altijd maar 1 boek per keer las en nu echt heel veel tegelijk. Maar dat vind ik eigenlijk wel lekker…Ik kies nu veel meer wat ik zelf wil lezen in plaats van wat zou moeten…

Voor mijn gevoel had ik een slechte leesweek, maar als ik dit zo zie, mag ik eigenlijk niet echt klagen. Hopelijk hoop ik wel dat ik komende week toch wat lees (rust!) momenten weet te vinden. Gelukkig moet ik een paar keer met de trein…

Haul

Deze week kreeg ik een boek toegestuurd; De wilde heks deel 5: De belofte. Ik heb nog helemaal niks van deze serie gelezen, dus dat is echt niet handig, maar ik geef hem door aan Esmee, die vast erg van de serie gaat genieten.

Blogposts

Aankomende week is ook weer pittig. Veel werk en veel afspraken eromheen. Maar binnenkort wordt het rustiger met extra werken (thank god) en dan ga ik ook wat vaker nee zeggen. Ik wil wel, maar kan gewoon even niet meer.

 

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Boxen, dingen, dingen, meer dingen. Ziekenhuis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.