Unboxing: Anderwereld tweedehands mystery box

Geplaatst op 15 september 2018 door Emmy in Haul / 4 Comments

Een tijdje terug las ik een oproep bij AnderWereld dat ze op zoek waren naar reps. Ik had meteen interesse! Niet alleen is dit namelijk een webshop vol tweedehands boeken en toffe boekenboxen, ze kunnen op basis van een aantal korte vragen ook mystery boxen voor je samenstellen! En daar had ik wel oor naar!

Ik was een van de geluksvogels die een AnderWereld mystery box mocht ontvangen. Ik mocht kiezen tussen een Nederlandse of Engelse box ter waarde van 15 euro en ik kan je zeggen; het is de prijs meer dan waard! Ik kreeg zelf namelijk een boordevol pakket vol boeken waar ik enorm benieuwd naar ben!

Het bestellen van de AnderWereld mystery box ging ontzettend gemakkelijk. Ik kon in het opmerkingenveld al het een en ander kwijt en kreeg snel daarna een mailtje met een aantal vragen. Niet veel later stond er een doos op tafel vol toffe items. Ik kon echt niet wachten om de box te openen en heb de unboxing ook op instastories geplaatst. Misschien heb je het wel gezien!

Ze houden enorm veel rekening met je voorkeuren en wensen. Zo gaf ik een paar favoriete thema’s op en stuurde ik ook mijn goodreadspagina mee. Zo konden ze zien wat ik al gelezen had! En eerlijk? Ze hebben zich precies aan die wensen gehouden, terwijl ik toch helemaal verrast ben door de boeken die ze hebben gekozen. Hoe tof is dat!? Laten we snel kijken!

De boeken zaten allemaal ingepakt – eigenlijk zat alles ingepakt – echt een cadeautje, dus. Op het papier rondom de boeken stonden wat steekwoorden geschreven, net als een blindbook date. Zo tof dat je niet meteen alles al ziet. Daar hou ik wel van.

Als eerste de boeken. Ik kreeg er dus wel drie. Een daarvan stond op mijn wishlist, Midnight Jewel, omdat ik het eerste deel best wel tof vond. Ik ben er echt heel erg blij mee en ik kijk er naar uit om dit boek te kunnen lezen.

Vervolgens Glass House, dit is volgens mij echt urban fantasy over vampiers en dergelijke. Ik weet dat ik dit boek geregeld vast heb gehad op het boekenfestijn, maar nooit gekocht! Vet knap trouwens, dat ze er in geslaagd zijn drie boeken uit te zoeken die bij mij passen en ik nog niet gelezen heb (of in mijn kast heb staan). Dat is serieus een uitdaging, zoals jullie weten.

Tot slot het boek The Last Kingdom. Hier is ook een serie van, welke op Netflix staat en hoog op mijn ‘wil ik kijken’ lijst te vinden is. Ik wist helemaal niet dat er een boek van is, dus dit was een aangename verrassing!

Maar het bleef niet bij drie boeken, er zaten ook nog allerlei goodies bij. WOW. Zo vond ik een toffe kaart en envelop van een van mijn favoriete elfenillustrator, een zakje bookstafetti (ideaal voor bookstagram), een toffe Tom Riddle’s diary sleutelhanger (ZO TOF) en een Mijn lees dagboek book journal. Helemaal mijn ding, dus. Ook zat er een kleurplaat bij, maar ik ben vergeten deze op de foto te zetten.

Een grote voorraad boekenleggers en flyers (en kattenstickers!) zorgen voor de nodige leesinspiratie. Daarnaast kreeg ik een leuke persoonlijke boodschap op een kaartje en toen bleek dit een HARRY POTTER kaart te zijn. Love it.

Al met al ben ik echt enorm blij met mijn AnderWereld mystery box. De inhoud was echt een feestje om uit te mogen pakken en Ander Wereld heeft heel veel rekening gehouden met mijn wensen en voorkeuren. Met drie boeken en zo veel goodies is het echt een koopje, want dit was de goedkoopste box! Je kunt natuurlijk ook voor een Nederlandse box kiezen.

Ik ben echt heel erg benieuwd naar de boeken en de kaart en de sleutelhanger maken me echt heel erg blij. Ik had niet durven dromen dat deze box zo goed gevuld zou zijn.

Mocht je nu ook zo’n bestellingen willen plaatsen in de webshop van AnderWereld, dan krijg je met de code zon&maan10 voor 10% korting op je bestelling (met uitzondering van de nieuwe mysteryboxen).

 

Tags:

Divider

4 responses to “Unboxing: Anderwereld tweedehands mystery box

  1. Ik vond het ook knap dat er geen enkel boek bij zat dat ik eerder al gelezen heb. Tot nu toe ben ik er nog niet aan toegekomen om ze te lezen maar dat blind-date concept vond ik heel tof. Deel 2 & 3 van de Morganville Vampires liggen hier voor je klaar. Ik laat je iets weten wanneer ik nog eens bij je in de buurt kom.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.