Corinne (Middernacht #9) – Lara Adrian

Geplaatst op 23 juni 2016 door Emmy in Boeken, Recensie / 1 Comment

Corinne (Middernacht #9) – Lara AdrianCorinne door Lara Adrian
Ook door deze auteur: Gabrielle
Serie: Middernacht #9
Andere boeken in deze serie: Gabrielle
Uitgever: LS Amsterdam | Oktober 2015
Genres: Paranormal Romance, New Adult, Fantasy, Urban Fantasy
Aantal pagina's: 352
ISBN: 9789024566051
Uitgave: Paperback
Goodreads
four-stars

Corinne Bishop heeft het op haar achttiende helemaal voor elkaar. Ze is jong, mooi en haar adoptieouders zijn stinkend rijk. Maar haar hele wereld wordt in één klap op zijn kop gezet als ze wordt ontvoerd door de kwaadaardige vampier Dragos.

Na jaren in gevangenschap te hebben geleefd, wordt Corinne gered door de Broederschap, een groep vampiers die de wereld beschermt tegen Dragos en zijn volgers.

Broederschap-vampier Hunter krijgt de opdracht om Corinne te beschermen, maar hij is vastbesloten om eerst wraak te nemen op zijn voormalige meester. Hij zal alles op alles zetten om Dragos' schrikbewind een halt toe te roepen - zelfs als hij daardoor Corinne's hart zal breken.

Hij stond al een tijdje in de kast, maar ik wilde wachten tot ik het achtste deel ook in mijn bezit had. Nu ik het vorige deel gelezen heb, kon ik niet wachten om te beginnen in het nieuwste Lara Adrian boek: Corinne. Deze serie is een echte mustread voor liefhebbers van urban fantasy new adult. Want de vampiers in deze serie zijn echt sexy.

corinne2

Corinne gaat over de 18 jarige… nou ja.. dat was ze ooit, Corinne die in het vorige boek werd bevrijdt uit de klauwen van de badguy. Ze wil niets liever terugkeren naar haar vroegere leven, mede om haar zoon te kunnen gaan vinden. Bijgestaan door Jager verliest ze haar verleden, maar verdiend ze een toekomst.

De omslag van Corinne is op het eerste oog heel erg mooi, maar het covermodel lijkt in de verste verte niet op de zwartharige Corinne. Dit vind ik zonde. Het is een gemiste kans, want het wordt in deel acht al vermeld hoe deze jongedame er uit ziet. Ook op de achterflap staat een grote fout. Hunter heet in het boek zelf Jager. Dit soort fouten vind ik echt niet kunnen.

Gelukkig maakt de inhoud weer heel veel goed. Ik vond Corinne namelijk weer een heerlijk sexy boek vol aantrekkelijk vampiers en sexytimes. Maar gelukkig niet teveel erotiek. Het is namelijk heel netjes gedoseerd en de spanningen tussen de twee hoofdpersonages wordt heel fijn opgebouwd tot een – tja – hoogtepunt.

Daarnaast speelt de rode draad van de gehele serie een grotere rol. Zo nu en dan werd er al aandacht besteed aan de hoofdpersonages uit de volgende boeken. Dit zorgt ervoor dat het boek geen herhaling is van z’n voorganger. Daarnaast was het ook gewoon heerlijk spannend. Ik vloog letterlijk door het boek en genoot van elke kleine gebeurtenis. Meer nog dan in de vorige delen vroeg ik me echt af hoe de overkoepelende plot zich zou gaan ontwikkelen.

corinne3

Ik hoop met heel mijn hart dat LS Amsterdam nog verder zal gaan met het vertalen van deze serie. Hoewel je de boeken namelijk los kan lezen, kan ik gewoon niet genoeg krijgen van de verhalen van Lara Adrian. Ze zijn sexy, spannend en niet overdreven klef. Daarbij weten de vrouwen wat ze willen en zijn het absoluut zijn zielig en hopeloze chicks. Nee, ze zijn kickass, mooi ondanks hun littekens en ze durven de strijd aan te gaan.

Corinne is een heerlijk negende deel waar ik ontzettend van heb genoten. Het boek wist me weer helemaal mee te sleuren, vooral omdat de spanning (zowel de algehele plot als de seksuele spanningen tussen Jager en Corinne) vond ik heel erg goed opgebouwd. Wat een heerlijk verslavend boek!

corinne

four-stars

Tags: , , , , , , ,

Divider

One response to “Corinne (Middernacht #9) – Lara Adrian

  1. Op zich hou ik wel van de covers uit deze serie. Het zou alleen leuker zijn mochten de modellen ook echt op de hoofdpersonages lijken. Waarom zou je het anders ook doen? De cover van Corinne vond ik echt bizar. Je zou bijna een zeemeerminnen verhaal verwachten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.