Book lovers – Emily Henry

Geplaatst op 14 augustus 2023 door Emmy in Boeken, Recensie / 0 Comments

Book lovers – Emily HenryBook lovers door Emily Henry
Ook door deze auteur: Beach read
Uitgever: Penguin Books | Mei 2022
Genres: Romantiek
Aantal pagina's: 377
ISBN: 9780241995341
Uitgave: Paperback
Goodreads
four-stars

One summer. Two rivals. A plot twist they didn't see coming...

Nora is a cut-throat literary agent at the top of her game. Her whole life is books.

Charlie is an editor with a gift for creating bestsellers. And he's Nora's work nemesis.

Nora has been through enough break-ups to know she's the woman men date before they find their happy-ever-after. That's why Nora's sister has persuaded her to swap her desk in the city for a month's holiday in Sunshine Falls, North Carolina. It's a small town straight out of a romance novel, but instead of meeting sexy lumberjacks, handsome doctors or cute bartenders, Nora keeps bumping into...Charlie.

She's no heroine. He's no hero. So can they take a page out of an entirely different book?

Nadat is Beach read had gelezen had ik eigenlijk al besloten dat ik Emily Henry kon afschrijven en dat haar boeken gewoonweg niks voor mij zouden zijn. Ik vond het boek zó saai en alles behalve de beloofde rom-com. Ik had Book lovers echter al gekocht en besloot het onlangs toch een kans te geven.

En dat is maar goed ook, want ik heb enorm van dit boek genoten! Of het nu is omdat ik meer ervaring heb met dit specifieke genre, of het precies het juiste moment was of omdat het boek gewoon beter is, weet ik niet. Misschien wel een mix van alle drie!

Natuurlijk had het boek een bepaalde voorspelbaarheid, maar dit vond ik absoluut niet storend. Ik keek er naar uit om te lezen hoe ijskonijn Nora zou ontdooien en haar hart zou openstellen voor haar frenemy. Ik genoot van de tropes en het niet perse hoeven nadenken bij het lezen. Het was een heerlijk luchtig boek, maar ook wel met een aantal serieuze plotlijnen erin verweven.

Ik ben blij dat ik het boek nog een kans heb gegeven!

four-stars

Tags: , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.