Bloggen en illustreren #4

Geplaatst op 11 augustus 2015 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 17 Comments

Zoals jullie weten, ben ik naast beginnend docent en boekblogger, ook een freelance illustrator. Zo illustreerde ik een aantal producten van de Best of YA non-books lijn en ontwierp ik de omslag van Lobsters. Tevens heb ik een aantal blogs mogen voorzien van een of meerdere illustraties.

Afgelopen december kon je tijdens de Boeken Adventskalender  (ja, dit jaar weer!) een header winnen, waarbij ik twee winnaars uitkoos: Esmee en Joost. Nu kreeg ik het toen opeens mega druk, dus heb ik het een tijdje moeten laten liggen. Maar nu is eindelijk de header van Esmee af!

Header ontwerp Leesmee.nu

Ik heb de kleuren van haar thema aangehouden om het een geheel te houden. Ik heb haar persoonlijkheid proberen vast te leggen in een illustratie en ik denk dat dit aardig gelukt is! De blog van Esmee is overigens een echte aanrader, omdat Esmee heel goed is in het persoonlijk verwoorden van haar mening.

Nu aan de slag met Joost zijn header… En mocht jij ook een header, logo of ander geïllustreerd onderdeel van je blog willen hebben voor een eerlijke prijs? Neem dan vooral contact met me op!

Tags: , ,

Divider

17 responses to “Bloggen en illustreren #4

  1. Ik ben er echt zooooo blij mee! Ik zie mijzelf gewoon iedere keer dat ik de header zie. Echt super bedankt en ben erg benieuwd naar de header van meneer Flets Friemel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.