456 dingen om te tekenen

Geplaatst op 17 november 2016 door Emmy in Boeken, Recensie / 2 Comments

456 dingen om te tekenen456 dingen om te tekenen door BBNC
Ook door deze auteur: Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis
Uitgever: BBNC | Juli 2015
Genres: Doeboek, Non-fictie
ISBN: 9789045317922
Uitgave: Paperback
four-stars

Zin om te tekenen, verven, krijten, kleien, knippen of plakken - maar je hebt geen inspiratie? Wanhoop niet! Hier zijn '456 dingen om te tekenen', het langverwachte vervolg op '444 dingen om te tekenen'! Dit boek brengt je altijd en overal op creatieve ideeën. Ook is het erg leuk om iets tekenen waar je zelf nevernooitniet aan zou denken. En dat dan maar liefst 456 keer! Het boek is uitgevoerd met extra dik papier, waarop je met elk materiaal uit de voeten kunt. Van afvoerputje tot zolderkamer, de 456 ongebruikelijke opdrachten zullen je creativiteit tot ongekende hoogte brengen!

Een tijdje terug ontving ik van BBNC uitgevers het boek 456 dingen om te tekenen. Nu heb ik ook hun eerdere uitgave, 444 dingen om te tekenen, in mijn bezit. Ik vind deze boeken erg leuk, omdat ze heel veel diversiteit bieden. Ik kreeg dit zware en stevige boek toegestuurd en wil jullie deze graag laten zien.

456

456 dingen om te tekenen, de titel zegt het eigenlijk allemaal al. Dit boek bevat 456 opdrachten om te tekenen. Dit kunnen hele normale dingen zijn, maar ook vrij vreemde opdrachten. Dingen die je normaal misschien niet zou tekenen. Ook zie ik het als een uitdaging om bepaalde opdrachten te combineren. Zo krijg je echt hilarische situaties.

4562

Vanwege het papier en de omslag is het niet moeilijk om het boek onder het kopieerautomaat te leggen. Zo kan je – bijvoorbeeld meerdere kinderen – tegelijk aan dezelfde tekening laten werken. Wedden dat iedereen er wat anders van maakt? Ook in het boek zelf is het prima prima tekenen. Het papier is niet te dun en ook niet te glad.

4563

Ik ben er van overtuigd dat een boek als 456 dingen om te tekenen de creativiteit stimuleert. Als je geen idee hebt wat je moet tekenen, dan is dit boek echt de ideale uitkomst. Daarnaast trekt het je uit je comfortzone, omdat er opdrachten instaan die je normaal misschien nooit zou tekenen.

Weet je niet wat je moet maken? Probeer dan een opdracht uit 456 dingen om te tekenen.

456 dingen om te tekenen is een diverse verzameling van opdrachten. De opdrachten zijn normaal, gek, een beetje vreemd maar wel heel leuk. Ik raad het je uit ze te combineren en om kopietjes te maken; zo kan je ze met al je vrienden doen.

4564

four-stars

Tags: , , , ,

Divider

2 responses to “456 dingen om te tekenen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.