444 dingen om te tekenen

Geplaatst op 20 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 11 Comments

 

Oh wat een blije still. Maar we zijn ook blij, want vandaag mag ik namens BBNC uitgevers een heel leuk boek weggeven; 444 dingen om te tekenen. In het filmpje vertel ik je wat ik zelf van het boek vind!

Om kans te maken op dit boek hoef je geen prachtige tekening voor me te maken, hoor! Toch vraag ik wel een béétje creativiteit van jullie. Om kans te maken op dit boek wil ik namelijk dat jullie mij een gekke/leuke/creatieve/vreemde/? vraag stellen die ik later zal beantwoorden in een Ask me anything post. De leukste vraag die zal het boek ontvangen!

Meedoen kan tot en met 31 december.

Tags: , , , ,

Divider

11 responses to “444 dingen om te tekenen

 1. Joy Verbakel

  Als je in dat boek bezig bent, moet je dan niet af en toe de kaft buigen? Heb je dan niet het gevoel dat je een kind doormidden buigt? Boeken zijn voor mij een soort kinderen. Heb jij dat gevoel niet? Daar was ik benieuwd naar.

 2. nakita

  Wat is de raarste plek waar je gelezen heb? Wat deed je daar en was je daar? (De wc telt niet mee) en hoe kwam je op het idee om daar te lezen

 3. Thyrze

  Stel je zou voor één dag iets of iemand totaal anders mogen zijn (persoon, dier, object, mytisch wezen, alles). Wie of wat zou je dan willen zijn en waarom?

 4. Lotte

  Stel dat je op een dag de gave hebt (als je die niet al hebt) dat je alles kan tekenen wat je je maar kan inbeelden en dat het er sowieso zal uitzien zoals jij het in je hoofd hebt. Wat zou jij dan tekenen.?

 5. Sylvia

  Als jij een boek zou zijn? Hoe zou je er dan uitzien? Hardcover of paperback? Met of zonder illustraties? Hoe ziet de cover eruit? De inhoud van het verhaal? Of is het een informatief boek? Enz. Leef je uit! Ik ben benieuwd wat voor boek jij zou zijn!
  Ps. Dit is een vraag, maar als ik hem in een zin zou schrijven, dan word hij nogal onoverzichtelijk.

 6. Astrid

  Stel je komt als alien op aarde, zou je dan de mensheid goedgezind op kwaadgezind zijn? Waarom en wat voor alien zou je zijn (uiterlijk en ontwikkeling enz.)?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.