Young Adult Almere

Geplaatst op 21 februari 2016 door Emmy in Evenement, Vlog / 11 Comments

Al weken keken velen boekjunkies er naar uit; Yong Adult Almere. Ik kreeg alles van vrij dichtbij mee, omdat ik in die tijd ook veel contact had met één van de organisatoren: Lindsey. Een aantal weken geleden werd ook ik gevraagd of ik wilde helpen; ik zou een van de 7 rondes zijn en alle vragen over blogger gaan beantwoorden.

Ik heb mijn dag vastgelegd op film, maar besloot ook nog een verslagje te maken.

Het YA Almere event vond plaats in boekhandel Stumpel. Vanaf 16.00 uur was iedereen welkom en een half uur later begon het volle maar afwisselende programma. Er waren namelijk zeven verschillende standjes waar de groepjes tussen doordraaide. Aangezien er zo’n 70 tot 80 mensen waren, was dat ook wel nodig. Zelf bemande ik de stoelen bij stand zes; boekbloggen. Ik mocht namelijk een ‘workshop’ geven. En aangezien dit niet heel makkelijk is in 10 minuten, mocht iedereen mij van alles over het boekbloggen vragen. Een intensieve 1,5 uur volgde; zeven keer dezelfde intro, zeven keer een berg vragen beantwoorden. Maar ik heb van elke minuut genoten.

Van het event zelf heb ik eigenlijk weinig meegemaakt, maar ik weet zeker dat alle zeven stands reuze interessant waren. Het was immers divers, niet te lang en het gaf echt een kijkje in de keuken.

Daarnaast werden er boeken geruild, handtekeningen gezet en veel gekletst. Ook was er een loterij met mooie prijzen.

Wat een mooie en intensieve dag was dit. Ik heb er echt van genoten om mijn passie voor boekbloggen te delen. Daarnaast kreeg ik ook een goedgevulde goodiebag mee met oa. een powerbank en een manga kleurboek. Hoe tof! Van mij had het nog veel langer mogen duren, omdat ik lang niet iedereen heb kunnen spreken.

Rond een uur of half 10 was ik thuis met mijn koffertje vol boeken. Op naar het volgende event? Zie ik jullie daar?

Tags: ,

Divider

11 responses to “Young Adult Almere

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.