Writers:community

Geplaatst op 25 augustus 2017 door Emmy in Blogspiratie, Schrijven / 9 Comments

Hou jij van schrijven en merk je dat je vastloopt? Of heb je behoefte aan een plek waarbij je met andere schrijvers – of dit nou professioneel of als amateur is – in contact kunt komen? Dat is het nieuwe platform Writers:Community wellicht iets voor jou.

Writers:community draait om het vormen van – verrassend – een community waarin kennis en vaardigheden worden gedeeld. Het brengt schrijfcoaching naar het volgende niveau – en de 21e eeuw. Door middel van een abonnement van 9,95 euro per maand krijg je toegang tot een breed aanbod van oa. Cursusmodules, masterclasses, themamaanden, challenges, een plek om je werk te bespreken en tentoon te stellen, een plek om al je vragen te stellen en – niet geheel onbelangrijk – is het een verzamelplaats waar allerlei diensten (correctors, redacteuren, vertalers, vormgevers en illustratoren) worden aangeboden door een aantal contributors.

Zij bieden de helpende hand om van jouw schrijverspad een succes te maken door hun expertise, kennis en ervaringen te delen. . Tevens vindt alles niet alleen online plaats; er worden ook offline evenementen georganiseerd met een toegankelijk karakter.

Voor mij heeft Writers:Community meerdere functies. Niet alleen motiveert het mij en anderen om aan de slag te gaan met schrijven, het levert ook nieuwe contacten op en heel veel nieuwe kennis. Kennis wordt uitgewisseld en elkaars kunnen wordt benut. Zo kan je gemakkelijk modules over bijvoorbeeld schrijven, bloggen en promotie volgen en is er elke maand een ander thema wat uitvoerig besproken zal worden. Loop je vast? Dan zijn er verschillende manieren om hulp te krijgen. Via het forum, maar ook door professionele hulp in te schakelen. Allemaal via de site!

Er zijn een aantal contributors die tegen een vergoeding hun professionele vaardigheden inzetten. Ik ook! Via de site kan je gemakkelijk een illustratie, omslag of workshop bij mij bestellen. Het is een samenwerking, een echte community.

Ik ben er zelf ook onmiddellijk door geïnspireerd; ooit geef ik ook een boek uit. Ik kan het! En door constant geprikkelt te worden, geloof ik ook zeker dat het zal gaan lukken.

Het concept 80% online en 20% offline uit zich onder andere in een maandelijkse write:in, verspreid over heel Nederland. Ik heb er nu al zin in om daar aan te schuiven. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur zijn er allerlei mensen aan het werk, er staan coaches klaar, er kan kennis uitgewisseld en je hebt vooral eens een andere omgeving om in je pen te kruipen. Ik heb het al met grote letters in mijn agenda gezet!

Winnen!

Denk jij nu: ‘daar heb ik wat aan!’ en wil je proeven van het concept? Dat kan! Ik mag namelijk drie proefabonnementen uitdelen namen Writers:Community.

Hoe maak je kans op een van de drie proefabonnementen?
Like de facebookpagina van writers:community of volg hen op instagram
Laat een reactie achter en vertel mij over jouw schrijfambitie.

Meedoen kan tot en met 30 augustus

Heel veel succes!

Deze winactie is in stand gekomen in samenwerking met Writers:community

Tags:

Divider

9 responses to “Writers:community

  1. Supertof 😀 Ik ben weer meer gemotiveerd om mijn schrijfambities op te pakken (bloggen, maar ooit wil ik nog steeds een boek schrijven), en writers:community zou volgens mij een super steun in de rug zijn. Net zoals Nanowrimo dat al is, maar dan het hele jaar door …

  2. Wat leuk! Ik volg de community toevallig sinds deze week want na bjjna twee-en-half jaar bloggen ben ik wel toe aan the next step. De vrijheid van het schrijven, de creativiteit die ik erin kwijt kan; het is heerlijk en ik kan het niet meer missen!

  3. Wat een leuke community! Ik schrijf al sinds ik een klein meisje was omdat ik heel slecht mijn gevoelens kon uit en dat mijn enige manier was om ze te vertellen aan mijn vrienden/familie. Inmiddels ben ik er eens stuk beter in en gebruik ik schrijven om mijn creativiteit te uiten. In Juli ben ik begonnen aan een verhaal voor de YA verhalenwedstrijd van Uitgeverij Q en ik ga, zelfs al win ik daar niet, het verhaal als nog uit geven! Ik vind schrijven zo bevrijdend dat ik regelmatig uren ermee bezig ben. Ooit hoop ik een aantal boeken uit te geven, maar ik zal het altijd als hobby willen doen en niet als echt ‘werk’

  4. Lijkt me heel erg leuk om kennis mee te maken en te kijken of het bij mij als schrijver past. Ik ben bezig met mijn derde boek en zoek een plekje om eens met anderen te kletsen over het schrijver zijn en schrijven zelf.

  5. Wat een leuk initiatief! Waar ik heel graag aan mee ga doen: ik heb als selfpublisher meerdere ebooks uitgegeven maar sinds een half jaar heb ik een writersblock en ben ik mijn motivatie en energie om te schrijven kwijt.. Bij de writers:community ga ik weer inspiratie vinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.