Wrap-up september

Geplaatst op 30 september 2020 door Emmy in Boeken / 0 Comments

September is alweer voorbij. De tijd gaat echt heel snel, en toch is er ook weer een heleboel gebeurt. Het is een heel vreemd jaar.

In september heb ik aardig wat kunnen lezen: ik ben heel blij dat ik weer wat meer leeszin heb en dat boeken mij nog steeds weten te inspireren. Ik merk wel dat ik meer afwissel en ook meer non-fictie begin te lezen. Binnenkort geef ik weer een update over mijn leesdoelen van 2020… ik kan nu al verklappen dat het prima gaat!

Gelezen boeken

Ik had voor september ene mooie TBR samengesteld en ik kan je verklappen: ik heb alle boeken uitgekregen en meer! Yay. Lekker bezig.

Wereldkinderen – Tom Adams
City of Bones – Cassandra Clare
De supperclub – Lara Williams
Rood, wit en koningsblauw – Casey McQuiston
Volwassen worden is optioneel – Marloes de Vries
Nieuwe maan – Stephanie Meyer
Jurassic Park – Michael Crichton
Solitaire – Alice Oseman
3PAK 2020 – diversen
Bach-bloesem remedies – Jeremy Harwood
Inwijding – Veronica Roth

Dit zijn natuurlijk lang niet zoveel boeken als ik vroeger kon lezen, maar ik ben er wel blij mee. Ik ben ook nog in een aantal boeken bezig, dus ik heb niks te klagen.

Mijn favorieten van de maand

Ik vond Rood, wit en koningsblauw echt fantastisch en ik denk dan ook dat dit mijn favoriete boek van de maand is. Jurassic Park vond ik leuker dan verwacht en Solitaire was ook genieten. Volwassen worden is optioneel was een feest van herkenning.

Nieuwe maan herlezen was aan de ene kant nostalgisch, maar aan de andere kant ook wel een worsteling.

Nieuwe boeken

Ik heb de afgelopen maand weer een aantal mooie boeken mogen toevoegen aan mijn kast!

Ik kreeg Het negende huis, Polaroid meisje, hart van de adelaar en Handvol sterren thuisgestuurd. Solitaire en Sisters of sword & song kocht ik zelf. Tot slot kreeg ik Bram en het droomengeltje en Heartstream binnen. Maud kocht voor mij het boek van Valentijn, maar die heb ik nog niet in mijn bezit.

TBR

Tijd voor een nieuwe TBR! Waar ik vroeger heel onrustig werd van een vooraf gekozen stapel boeken, merk ik dat het me nu helpt. Ik heb natuurlijk nog aardig wat ongelezen boeken in de kast en dit helpt me de keuze wat te beperken. Als ik écht wat anders wil, dan heb ik daar geen problemen mee. Voor nu gaat het eigenlijk erg goed om ze wel steeds (bijna) te halen.

Polaroid meisje is een recensie-exemplaar waar ik erg nieuwsgierig naar ben omdat ik denk dat hij goed op school pas. Het mes van de sluipmoordenaar wil ik graag lezen voordat ik laatste paar delen in het Nederlands ga herlezen. De Engelse versie van het boek las ik echt jaren terug, dus het werd maar eens tijd.

Twee boeken die al een tijdje ongelezen in mijn kast staan zijn Brieven aan de duisternis en De verrader van Elmhudde, Ik hoop er komende maand eindelijk aan toe te komen.

Ook wil ik graag het tweede deel van de Bromance boekenclub lezen: Undercover Bromance. Ik heb dit boek van Annabel geleend en hij schijnt echt fantastisch te zijn.

Ook lees ik hopelijk Handvol sterren. Dit is poezie, dus weer eens wat anders!

Tot slot twee leesclub boeken: een reread van Het Negende huis (waar ik al in ben begonnen) en Hart van de adelaar, waar ik echt heel nieuwsgierig naar ben.

Het is een vrij optimistische stapel, maar ik heb een week herfstvakantie en veel leeszin.. We gaan zien hoever ik weet te komen!

Wat was jouw favoriete boek de afgelopen maand?

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.