Wrap-up maart

Geplaatst op 31 maart 2021 door Emmy in Boeken, Haul, TBR / 3 Comments

Maart is weer voorbij! Ongelofelijk dat ondanks de lockdown de tijd voorbij lijkt te vliegen. De tijd lijkt stil te staan, maar aan de andere kant ook totaal niet. Maart was in ieder geval een goede leesmaand: ik heb aarde wat boeken van mijn TBR kunnen strepen! Vandaag deel ik wat ik heb gelezen, wat er op mijn TBR ligt voor april en ook welke boeken ik heb mogen toevoegen aan mijn verzameling!

Afgelopen maand deed ik overigens ook veel boeken weg middels de app boekenbalie! Ik kreeg per boek een klein bedrag terug, waardoor ik weer een mooi boek mocht kopen van mezelf!

Gelezen in maart

Dit was mijn – vrij ambitieuze – stapel voor maart. Ik heb hem grotendeels weg kunnen lezen, maar ik heb ook wat andere boeken gelezen. Het boekenboek heb ik nog niet opengeslagen – ik wil een aantal van dit soort boeken gaan vergelijken – en ik ben nog bezig ik de Keltische encyclopedie. Die leest toch wat trager dan verwacht.

Dit heb ik gelezen:

 • Heb je nou al een vriend – Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen (luisterboek)
 • Hof van zilveren vlammen – Sarah J Maas
 • wicca – vivianne crowley
 • De IJzerraaf – Julie Kagawa (recensie-exemplaar)
 • Woeker – Kenneth Oppel (recensie-exemplaar)
 • Sisters of sword and song – Rebecca Ross
 • The kingdom of back – Marie Lu
 • Darius de grote is niet oké – Adib Khorram (bibliotheek)
 • Druidisme – Emma Restall Orr
 • De prins en de naaister – Jen Wang (recensie-exemplaar)
 • Barsten – Marlies Allewijn (recensie-exemplaar)
 • Krijgergodin – HeatherAsh Amara (bibliotheek)
 • Het boek der heiligen – Leigh Bardugo (recensie-exemplaar)

13 boeken is echt lekker!

Oh en ik heb Supernerd 2 herlezen tijdens het herschrijven. HA!

Terwijl ik dit overzicht maak ben ik nog bezig in De raven. Die hoop ik ook voor het eind van de maand uit te hebben. Verder ben ik bezig in de encyclopedie en in Jen Minkman’s Mijn hart van ijs op mijn ereader.

Nieuwe boeken in maart

In maart heb ik vijf nieuwe boeken in mijn kast mogen zetten. Twee boeken heb ik gekregen, drie heb ik er zelf gekocht.

Ik kreeg een fantastisch pakket van Blossom Books met daarin Het boek der heiligen, wat ik ondertussen ook al heb gelezen. Later kocht ik tijdens hun B-keuze sale nog twee boeken: Apocalyps (deel 3 van Alter Ego!) en het Kerstverhaal van Charles Dickens.

In de boekhandel kocht ik trouwens nog een Blossom Books boek: De Raven! Daar ben ik ondertussen ook aan begonnen.

Van Best of YA kreeg ik de prachtige graphic novel De prins en de naaister. Deze heb ik ondertussen ook gelezen en ik vond het FANTASTISCH.

TBR voor april

Ik heb 7 boeken uitgezocht die ik komende maand sowieso wil gaan lezen. Daar komt nog een boek van school bij en een groot deel van het Celtische encyclopedie die ik nog aan het lezen ben. Ook hoop ik in april weer wat meer te kunnen schrijven.

 • Fierce fairytales – dit is een dichtbundel waar ik enorm benieuwd naar ben.
 • Otherearth – dit is het vervolg op otherworld. Ik denk wel dat ik eerst een samenvatting van deel 1 moet lezen voor ik deze kan lezen.
 • I was born for this – ik kijk er enorm naar uit om weer een Alice Oseman boek te kunnen lezen!
 • Een weeffout in onze sterren – deze reread is voor een swap waarbij we aantekeningen maken in elkaars favoriete boeken.
 • Apocalyps – ik hou enorm van superhelden verhalen (supernerd, kuch kuch!) en dus kijk ik enorm uit naar het slot!
 • Nevermoor – dit boek ga ik herlezen voor de leesclub van april.
 • How the king of Elfhame learned to hate stories – nu al zin in! Vooral omdat boek 3 komende maand in het Nederlands verschijnt!

Hoe is de afgelopen maand bij jou gegaan? Heb jij nog boeken op je TBR staan voor komende maand?

Tags: , , ,

Divider

3 responses to “Wrap-up maart

 1. Het is momenteel een beetje trekken met lezen voor mij. Ik heb deze maand 8 boeken uit. En hoop vandaag nog een heel eind te komen met een boek. Deze week heb ik al 2 boeken gelezen dus dat is dan weer hoopvol haha.

  • Haha ik snap je gevoel! Maar eigenlijk is het heel erg leuk én de meesten hebben speciaal een tweede exemplaar voor deze swap aangeschaft. Ik kijk er enorm naar uit om mijn exemplaar terug te krijgen en te zien wat iedereen er bij heeft geschreven of getekend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.