Wrap-up maart

Geplaatst op 1 april 2024 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Maart was een drukke maar leuke maand. Zo gingen we een weekend weg omdat ik een evenement in Goes had. Rob had een fantastisch bakkershuisje gehuurd en zo vertoefde we een weekend lang op het platteland van Zeeland. Het was echt heerlijk. Verder werkte ik natuurlijk, maar kreeg ik ook steeds meer inspiratie om weer te gaan schrijven. Het lukt me elke week een paar duizend woorden op papier te zetten en het verhaal komt steeds meer tot leven. Ik heb ook een paar gezellige D&D sessies gehad en ik geniet van de langere dagen. En… ik kocht schandalig veel boeken.

Gelezen in maart

Ik heb best wel wat gelezen in maart en ik had op veel momenten ook echt heel veel zin om te lezen. Er zaten ook veel toffe boeken tussen (en ik heb natuurlijk ook veel keuze), dus dat hielp.

Ik ben nog bezig in… (als ik dit op 29 maart schrijf)

 • De bron der verheffing – Brandon Sanderson
 • De sprookjes van Andersen
 • Yellowface – R.F. Kuang
 • Bride – Ali Hazelwood
 • A fistful of charms – Kim Harrison

Heel wat dus. Ik ben dik tevreden! Ik weet dat ik vroeger meer heb gelezen, maar ik ben echt heel tevreden over het resultaat en vooral het plezier waarmee ik lees. Als ik dit type heb ik Yellowface bijvoorbeeld bijna uit en dat vind ik ook echt een heel goed boek.

Nieuwe boeken

Het was echt niet perse mijn bedoeling om zo ontzettend veel nieuwe boeken aan te schaffen, maar ik kreeg een aantal boeken en Amazon had een behoorlijk aantrekkelijke actie met 30% korting bij 3 of meer Engelse boeken. Er stonden echt behoorlijk wat boeken van mijn verlanglijstje tussen, dus je kunt je vast voorstellen dat ik daar een beetje los ging.

Gekregen

Ik heb een aantal boeken ontvangen van uitgevers.

 • Yellowface
 • The witcher 2 (weer zo’n prachtige editie. Ik wil echt met de boeken beginnen (en verder met de serie)).
 • Als wij schurken maken

Ik kocht zelf

 • Emily Wilde’s map to the other land (ik moest perse een specifieke kaft hebben).
 • The Crimson Moth (deze heb ik al gelezen en ik vond hem EPIC).
 • Make your own magic (ik ben fan van het werk van Amanda Lovelace en toen ik zag dat ze een witchy boek ging maken, moest ik hem hebben. Helaas ging mijn pre-order fout, maar ik ben blij dat het boek nu alsnog binnen is!)

Ik ging los op Amazon….

 • A demon’s guide to wooing a witch (ik vond deel 1 zo leuk).
 • Spells for forgetting (dit boek stond al echt té lang op mijn wishlist)
 • An education in Malice (het verhaal spreekt me aan, de kaft vond ik mooi én ik heb zin in dark academia vibes)
 • When the dark stands still.
 • Bittenthorn
 • A study in drowning
 • The ever king (nadat ik A fate inked in blood las, wilde ik meer vikingverhalen. Deze klonk zó goed).
 • Lore of the wilds

Ik heb me ook echt laten overhalen voor mooie kaften, ook al stonden alle boeken eigenlijk al een tijdje op mijn wishlist. Ondanks dat mijn TBR nu weer helemaal terug bij af is, kijk ik er wel enorm naar uit om ze allemaal te lezen. Benieuwd naar alle kaften? Op insta heb ik al mijn nieuwe boeken in de highlights staan.

Volgende maand…

In april ga ik wéér een weekendje weg. Echt genieten. Veel weekenden staan behoorlijk vol, maar veelal wel met echt leuke dingen. Ook kijk ik uit naar de vakantie. Daarin heb ik al wat leuke dingen staan, maar ik hoop ook gewoon even te genieten van rustige moment. Met een beetje geluk wordt het prachtig weer en kan ik lekker buiten lezen. ZIN IN!

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.