Wrap-up juni

Geplaatst op 1 juli 2022 door Emmy in Boeken, TBR / 2 Comments

Juni is voorbij en ik heb het gevoel alsof ik in een enorm zwembad ben gesprongen met al mijn kleren aan. Het was een enorm drukke maand op allerlei vlakken. Evenementen voorbereiden, activiteiten op mijn werk uitvoeren, sowieso een drukke periode op mijn werk… Veel leuke dingen, maar ook veel pittige dingen. Ik heb daardoor niet altijd de puf en de zin gehad om te lezen. Sommige boeken leken ook echt eindeloos te duren daardoor, terwijl ik het niet eens onaardige boeken vond.

Anyway, het is tijd om eens terug te blikken naar de afgelopen maand. Én om een TBR op te stellen voor juli. In juli begint de zomervakantie! Wel laat voor het Zuiden, dus ik maak nog een aparte zomervakantie TBR.

Gelezen in juni

Voor mijn doen heb ik echt niet veel gelezen deze maand. Ik deed meer dan een week over Een hart zo vurig en tja, dan vlot het niet echt. Ik ben nog in wat andere boeken bezig (HP 4, Waarom ik lees, Heks, De man van rook), dus het is niet dat ik niet wil. Het lukt gewoon niet zo lekker en dat is oke.

Long may she reign – Rhiannon Thomas
Boy queen – George Lester
Komt een vrouw bij de hacker – Maria Genova
Het weeshuis in de azuurblauwe zee – TJ Klune
Gloei! – Edward v/d Vendel
Een hart zo vurig – Brigid Kemmerer
Cytonic – Brandon Sanderson

Nieuwe boeken in juni

Naast dat ik wat bibliotheekboeken heb meegenomen, is juni een behoorlijk drukke maand geweest op het gebied van nieuwe boeken. Op 1 boek na past alles nog op mijn drie planken. Wat wel sip is, want ik wilde zo graag op 3 planken blijven. Dat wordt doorlezen.

Ik kreeg:

Het weeshuis in de azuurblauwe zee (Thanks Volt!)
Only a monster (thanks collega)
A forgery of roses (nog een keer thanks collega)
Addie LaRue special edition (Thanks Boekerij!)
Dief van de nacht (Thanks Boekerij!)
Zonneschaduw (Thanks Iceberg Books!)
Dichter #24 van Plint (Thanks collega)
In het vervloekte hart (Thanks Moon!)

Ik kocht:

De liefdes hypothese
Een eed zo duister
A touch of darkness
This wicked fate
Neon gods

Zo veel zin om deze boeken te gaan lezen!

TBR voor juli

Het is toch best een flinke stapel geworden en dat is misschien nog helemaal realistisch. En weet je, het is ook niet erg als het niet lukt. De twee bibliotheekboeken wil ik wel gelezen hebben voor het einde van het schooljaar – zodat ik in de zomer nieuwe boeken mee kan nemen. Ook Dief van de nacht moet echt uit deze maand, want dit boek bespreken we met de leesclub. En Neon Gods ga ik met vriendinnen samen lezen. Het wordt of een verschrikking, of een guilty pleasure. Heb jij al een van deze boeken gelezen?

Tags: , ,

Divider

2 responses to “Wrap-up juni

 1. Sietske

  Hi!

  Ik ben ook echt zo benieuwd naar Dief van de Nacht!
  Neon Goden heb ik in juni gelezen. Ik vond het in eerste instantie een verschrikking maar uiteindelijk was het wel een guilty pleasure. Hoop dat deze maand beter voor je wordt maar zo, niet dan niet 😀

  Tot de 22ste!

 2. Marjolijn

  Ik vond De bijzondere woorden van Gioia wel een mooi boek!

  Succes deze maand en probeer rustig aan te doen waar mogelijk =)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.