Wrap up juli 2020

Geplaatst op 31 juli 2020 door Emmy in Boeken, TBR / 5 Comments

Juli is weer voorbij.. wat gaat het toch hard! Ik werd afgelopen maand 30, Lily werd 3 maanden en de zomervakantie is alweer op de helft. De tijd gaat echt bizar snel. Kijk je mee naar mijn wrap up van juli? Ik laat zien wat ik heb gelezen, welke nieuwe boeken ik heb én wat mijn TBR voor augustus gaat zijn.

Deze boeken heb ik gelezen

Dit was mijn juli TBR: ik wilde er vooral boeken opzetten die ik ooit kocht op YALC. Ik koop daar elk jaar altijd heel veel boeken, maar een deel daarvan lagen nog steeds ongelezen in mijn kast. Het was tijd voor verandering! Eén van de boeken kon ik trouwens niet oppakken, want dit bleek een tweede deel te zijn. Oeps.

Opposite of Always – Justin A. Reynolds (luisterboek)
Cinder & Ella – Kelly Oram
The Marrow Thieves – Cherie Dimaline
Darkmere – Helen Maslin
Jackpot – Nic Stone
De meeste mensen deugen – Rutger Bregman (via de online bibliotheek)
City of Halves – Lucy Inglis
Inchtimm – Danny Weston
Big Mushy Happy Things – Sarah Andersen
A Thousand Nights – E. K. Johnson
Pupil – Julie Kagawa (voor een swap)
The girl king – Mimi Yu
Lees, lach, lock – Vanessa Gerrits

Ik heb een prima leesmaand achter de boeg. Ik heb vrijwel alle boeken van mijn TBR gelezen, maar ik merkte wel dat ik er op een gegeven moment minder zin in kreeg… Ik denk dat mijn TBR te hoog was en dat er te veel hetzelfde soort boeken op lagen.

Mijn favorieten waren Leef, lach, Loch en Cinder & Ella. Beiden vond ik echt fantastisch.

Twee boeken die ik helaas nog niet uit heb al wilde ik het wel zijn de Nevelen van Avalon en Five dark fates (als luisterboek). Ik heb helaas een week binnen moeten zitten vanwege een coronatest, waardoor ik niet met Lily heb kunnen wandelen

Mijn nieuwe boeken

Ik heb een aantal mooie boeken mogen toevoegen aan mijn verzameling deze maand:

Valeria (recensie-exemplaar)
Met het bloed van mijn hart – deel 1 (gekregen voor mijn verjaardag)
Miss Mayhem
Girls of paper and fire
Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes deel 2
Het volk van Danu (gekregen)
Wereldvrouwen (recensie-exemplaar) en Wereldkinderen
Het mes van de moordenaar

Mijn TBR voor augustus

Mijn TBR van augustus is er een waar ik enorm naar uitkijk. Er liggen veel recensie-exemplaren tussen, maar wel stuk voor stuk boeken waar ik zin in heb. Het is allemaal wat luchtiger en vooral veel Nederlands. Ik merkte dat ik het gewoon niet fijn vind om zo veel Engels achter elkaar te lezen.

Ik ben heel benieuwd naar De naamloze koningin en Quotum, beide zijn recensieexemplaren. Ook Verbonden klinkt als een heerlijke fantasy. Ik denk dat De Bromance Boekenclub ultieme guilty pleasure gaat worden en Twilight wordt pure nostalgie.

Welk boek ga jij in augustus sowieso lezen?

Tags: , ,

Divider

5 responses to “Wrap up juli 2020

  1. Kristina

    In august komt Stephenis Meyer met Midnight Sun, dat is Twilight maar dan p.o.v Edward, misschien beter dat lezen?

  2. Oeee, er is al een deel 2 van Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes? Tof! Ik ben bezig aan Kom hier dat ik u kus, en ik kijk erg uit naar Onbreekbaar 3!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.