Verlanglijstjes; wanneer je douchegel begint te vragen

Geplaatst op 25 november 2015 door Emmy in Persoonlijk / 14 Comments

De sint is weer in het land en dat betekent voor velen: cadeautjes! Wij vieren elk jaar sinterklaas bij de moeder van mijn vriend en het leek me leuk om een deel van mijn verlanglijstje met jullie te delen. Wellicht inspireert het jullie ook wel!

Hoewel ik eigenlijk elk jaar een hele berg boeken vraag, besloot ik dit jaar ook wat andere producten toe te voegen aan mijn wishlist. Wat nuttige dingen, zoals een koekenpan, copic markers, een schoffel (die voortuin van ons is echt een drama) en een figuurzaag (tja… don’t ask), maar besloot ik ook voor het eerst van mijn leven eens om doucheproducten te vragen. Als dat niet het toonbeeld van volwassenheid is, dan weet ik het ook niet meer (grapje). Nee, weet je wat het is, ik koop eigenlijk zelden iets lekkers voor onder de douche en tegen heel veel producten kan ik ook niet zo goed. Ik krijg er uitslag van of een nog drogere huid. Toch werd ik vorig jaar verliefd op een lekker ruikende douchegel die mijn armen niet veranderde in een slagveld; de raspberry kiss van Treacle moon.

raspberry gel

Het is zoet, het is lekker en ik wil het. En mijn fles is al een tijdje leeg. En dus stond er voor het eerst een douchegel op mijn wishlist. Eentje die me laat ruiken als een hele blije kauwgombal.

Naast mijn ode aan de douchegel, heb ik natuurlijk ook om een hele stapel boeken gevraagd. Ik ben echt mega benieuwd welke de sint in mijn schoen gaat stoppen. Oh, en natuurlijk vroeg ik ook om de funko-pop’s van Harry Potter. Want Harry Potter. En daarom vroeg ik natuurlijk ook het geïllustreerde boek! Die lijkt me zo uber fantastisch mooi.

The Way of Shadows (Night Angel, #1)The Final Empire (Mistborn, #1)Fairest (The Lunar Chronicles, #3.5)Shadow Study

Ik vroeg het boek Winter en Fairest van de Lunar Chronicles. Het derde boek van Outlander: Een verre kust. Een paar Engelse young adults als Assassin’s curse, The girls of fire and thorns stories en Shadow Studie. En natuurlijk een hele boel fantasy, zoals de Mistborn trilogie en de Night Angel trilogy, maar ook deel 6, 7 en 8 van Middernacht. Ook wil ik de graag de Shadowhunter’s codex van de sint, of de eerste twee delen van de Clockwork manga (want de derde heb ik al). Tot slot nog een graphic novel; deel 6 of 7 van de Druiden. Een hele berg… Maar wel allemaal mooie boeken (denk ik). Na sinterklaas laat ik jullie zien wat ik gekregen heb!

Falling Kingdoms (Falling Kingdoms, #1)Winter (The Lunar Chronicles, #4)The Assassin's Curse (The Assassin's Curse, #1)De verre kust

Claire (Middernacht, #6)Alexandra (Middernacht, #7)Jenna (Middernacht, #8)The Shadowhunter's Codex

PS. door gebruik te maken van het bol.com partnerprogramma ben ik in staat de prijzen voor de Boeken Adventskalender te versturen. Ik zou het dan ook heel tof vinden als jullie aan mij denken wanneer jullie iets willen kopen via de bolle blauwe.

Tags:

Divider

14 responses to “Verlanglijstjes; wanneer je douchegel begint te vragen

 1. Hahahha, ik heb dat “probleem” ook elk jaar, omdat bij mijn sinterklaas, kerst, mijn verjaardag en de BAK-lootjes allemaal in één maand vallen. Dat zijn ZO veel lijstjes. Ongelooflijk. Bij mij komt dat dus helemaal neit door de volwassenheid:P maar gewoon omdat ik op een gegeven moment niks “onnuttigs” meer weet xD

 2. Wij doen ook altijd sinterklaas bij mijn schoonouders vieren. Helaas hebben wij een budget van 2,5 euro per persoon dus dat word geen boek vragen van de Sint, haha. 😉

  The Night Angel trilogy is goed trouwens. Die moet ik eigenlijk weer eens herlezen. Is al even geleden. Falling Kingdoms viel mij een beetje tegen. 🙁

  • Met zo’n budget wordt het inderdaad lastig. Wij hebben een vrij hoog budget, dat is daar al jaren traditie. Het leuke is dan dat je ook echt wat krijgt wat je graag wilt hebben.
   Ik ben erg benieuwd naar beide boeken. Dus wie weet dat ik ze binnenkort kan lezen. 😉

 3. Die douchegel schijnt idd zo lekker te zijn! Ik wil hem ook een keer proberen, maar heb nu nog de raspberry douchegel van The Body Shop (die overigens ook echt enorm lekker is!)

 4. Kim Milkyway

  Ik heb drie verlanglijstjes moeten maken, maar ik heb er juist moeite mee om ze zo kort mogelijk te houden. Het zijn drie lijstjes met enkel boeken geworden. Het voordeel van lange lijsten maken is dat het straks een verassing is wat ik krijg.

 5. Jammer genoeg wordt Sinterklaas in België minder gevierd. Nu ja, kinderen krijgen wel speelgoed, maar voor de volwassenen komt hij niet meer langs. Of ik zou door een fout in de boekhouding als een ‘stout’ groot kindje genoteerd moeten staan. 😉 Anders had ik meteen enkele van jouw wish-items kunnen overpennen op een eigen lijstje.

   • Sowieso het geïllustreerde Harry Potter boek, maar ook Winter (én Cress) van Marissa Meyer, de Study-reeks van Maria V. Schnyder en de Outlander-reeks van Diana Gabaldon (ik heb de eerste vier al gelezen, maar wil ze eigenlijk gewoon allemaal hebben – klein beetje hebberig van me)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.