#Unplugged

Geplaatst op 7 juli 2016 door Emmy in Vlog / 7 Comments

Binnenkort verschijnt het boek Unplugged van Donna Freitas bij Blossom Books. Dat leek mij een mooie kans om zelf ook eens unplugged te gaan: een dag zonder internet en tv! En ik daag jou uit om dit ook te doen! Wedden dat je veel kunt lezen? Kijk mee hoe ik vier boeken las, lekker aan het tekenen ben en hoe ik zo’n dag zonder heb ervaren.

Abonneer je hier op mijn kanaal.

Tags: ,

Divider

7 responses to “#Unplugged

  1. Heerlijk toch zo’n dag zonder telefoon en internet! Ik kan daar echt van genieten en zo’n dag eindigt ook altijd heel bevredigend omdat ik zoveel gedaan heb ipv alleen maar steeds op mijn telefoon te neuzen!

  2. Stiekem lijkt het me heerlijk om eens een dag zonder telefoon/internet te gaan, maar ik ben wel erg gehecht aan internet. Mijn telefoon zou ik nog wel kunnen missen, maar inderdaad dat je je blog niet kan bekijken lijkt me wel lastig. Wel fijn dat je zoveel hebt kunnen lezen!

  3. Wat een tijd zit er dan ineens in een dag, hè. En interessant, die boeken over jeugdliteratuur. Die ga ik ook nog lezen denk ik voor de bieb binnenkort. Eens per maand zo’n ‘unplugged-dagje’ inlassen lijkt me ook wel lekker, zeker als je dan zoveel kan lezen. Goed idee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.