TBR | Augustus

Geplaatst op 31 juli 2014 door Emmy in TBR / 6 Comments

Vinden jullie ook dat de tijd zo hard gaat? Voor mijn gevoel was het vorige week dat ik de TBR lijst voor juli aan het samenstellen was, en nu ligt de stapel voor augustus al klaar! Het doel van deze stapel is om in ieder geval 5 boeken die op mijn nog-te-lezen-plank staan te lezen, met het doel dat deze eindelijk eens wat leger wordt. De afgelopen maand is hij echter weer helemaal gevuld.. Dus dat wordt weer flink mijn best doen.
Die van vorige maand heb ik overigens weer gehaald, dus ik blijf mijn straf ontwijken. Phiew! Ergens werd het wel een uitdaging, want ik kreeg er een aantal recensie-exemplaren tussendoor en sommige boeken riepen er gewoon om ook gelezen te worden. Dat is ook precies de reden waarom ik er steeds slechts 5 op zet.

Deze maand heb ik het een beetje een thema gegeven. Ik merkte namelijk dat ik ontzettend veel ’tweede deel van’ had staan, dus heb ik besloten voornamelijk dit soort boeken te gaan lezen komende maand.

tbr_augustus

Siege and Storm – Leigh Bardugo. WANT IK MOET WETEN HOE HET VERDER GAAT. Deze kocht ik in Londen (en deel 1 in New Castle.. Waar haar ik deel 3 dan? Amerika?) Ik ben echt heel erg benieuwd, want het lijkt me een heel tof vervolg.

Crown of Midnight – Sarah J. Maas. Ook dit boek kocht ik in Londen en deel 1 kocht ik in New Castle. Ik kocht ook de proloog, maar dat is natuurlijk geen deel 2. Ik vond deel 1 echt heel goed, dus ik hoop dat dit boek me wederom weet te overtuigen.

Torn – Amanda Hocking. Ik was matig enthousiast over deel 1, maar ik kreeg veel reacties die aangaven dat het alleen maar beter word. En dat wil ik natuurlijk met eigen ogen ervaren. Het feit dat het over trollen gaat vind ik wel heel erg origineel.

Haunted – Joy Preble. Dit vervolg op Dreaming Anastasia roept me. Waarom? Omdat ik gewoon geen idee heb wat ik zou kunnen verwachten. Ik ben benieuwd of dit boek me omver zal gaan blazen.

En tot slot: Entice – Jessica Shirvington. Deze kocht ik op het boekenfestijn door de mooie cover. Ik twijfelde een beetje na het lezen van deel 1, maar ik ben toch wel benieuwd hoe het verhaal zich verder gaat ontwikkelen.

Naast deze lijst hoop ik ook ‘Crossed’, ‘De obscure waarheid van Mara Dyer’ en ‘De Wraak van de Wandelhoer’ te lezen, maar dat is dus geen must-must. Het zou echter wel leuk zijn, omdat dit ook allemaal een tweede deel uit een serie zijn. Mara Dyer komt trouwens van de bieb, dus die moet wel gelezen worden. Maar biebboeken mogen van mij niet op de TBR lijst omdat ze niet van mijn eigen boekenplank komen.. En dat is juist mijn doel: die boeken uit te lezen.

Naar welk boek kijken jullie het meest uit?

Tags: ,

Divider

6 responses to “TBR | Augustus

  1. Ik zou dat ook eens moeten proberen een tbr lijst maken per maand. Al ga ik voorlopig ook veel herlezen of series in één keer lezen. Ik ben nu Throne of Glass aan het lezen en ik vind hem tot nu toe erg goed!

  2. Ik was van plan om vanaf nu elke maand enkele eigen boeken klaar te leggen die ik zeker zou willen lezen gedurende de komende maand. Alleen liggen er momenteel nog zo’n 8 leesboeken en 2 bakboeken klaar om te recenseren. Daar zal ik dus eerst werk van moeten maken vooraleer ik aan mijn eigen favorieten kan beginnen.

  3. Ik had een paar dagen niet op je blog gekeken, maar WAUW wat is je nieuwe lay-out gaaf! Ik vind die sterretjes echt heel tof 🙂
    En ik heb van de week Throne of Glass van Sarah J. Maas besteld, ik ben enorm benieuwd of ik straks ook de andere delen wil lezen. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.