TBR | Juli

Geplaatst op 1 juli 2014 door Emmy in Boeken, TBR / 12 Comments

Ha. Afgelopen maand is het weer gelukt om de zes boeken die ik verplicht moest lezen, te verslinden. Op deze manier komt het (ooit) nog wel eens goed met mijn te lezen plank.

Ook voor deze maand heb ik weer een aantal boeken uitgezocht die ik wil lezen (anders krijg ik een door jullie te verzinnen straf). Ditmaal heb ik er voor 5 verkozen en zijn ze aardig dun.. Maar het verheel zo op de foto geeft wel een heerlijk mysterieus sfeertje.

 photo Photo20-06-14180228_zps427eea4e.jpg

Het zijn de volgende boeken geworden:

De kronieken van Riona (boek 1: verraad) – Femke de Vos, welke ik won bij Kwetterelfje.

Beautiful Disaster – Jamie McGuire, waar ik heel benieuwd naar ben, omdat ik er zo veel verschillende dingen over heb gehoord.

Dreaming Anastasia – Joy Preble, die ik bij vele bloggers heb zien langskomen en waarvan ik dankzij Lilian meteen de hele trilogie heb gekocht op het boekenfestijn.

De jongen die zijn vader zocht – John Boyne, wat ik een super toffe schrijver vind en dit is zijn nieuwste boek!

Shadows cast by stars – Catherine Knuttson, want DIE COVER. Ik ben mega benieuwd.

 

Waarom nou maar 5, zul je denken? Dat komt omdat ik de rest aanvul met boeken van de bieb, recensie-exemplaren en boeken die ik ook van mijn plank weg lees. Dan kom je vanzelf op mijn mega grote hoeveelheid. True story. Ik denk dat ik heel erg ga genieten van deze boeken en ik heb er dan ook wel hoge verwachtingen van. Naar welk van deze vier boeken kijken jullie het meeste uit?

Tags: ,

Divider

12 responses to “TBR | Juli

  1. Ik dacht even dat de bovenste één van de boeken van Ransom Rigg was, te oordelen een de kleur en de lijnen, haha. Maar wel een leuke TBR. Ik ben nu ook wel benieuwd naar dat boek van Femke de Vos.

  2. Beautiful Disaster is leeeeeeeuk! Shadows Cast by Stars staat ook al een tijdje te verstoffen in mijn boekenkast. Eigenlijk moet ik ‘m lezen, maar hij trekt me niet zo in vergelijking met mijn overige boeken..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.