STEM & maak mijn DROOM werkelijkheid!

Geplaatst op 1 januari 2015 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 31 Comments

Vandaag is er een stuk tekst verschenen op de website Blossom Books die ik graag met jullie wil delen. Misschien heb je het al gezien op facebook, misschien is het nu compleet nieuw voor je: afgelopen paar maanden hield Blossom een ontwerpwedstrijd voor de omslag van hun nieuwe parel: ‘Ik geef je de zon’ (I’ll give you the sun). En wat blijkt: ik heb gewonnen! Het enige wat nu rest om mijn droom waar te maken (ja, dit is als beginnende illustrator echt mijn droom!) is het verzamelen van een berg stemmen!

Het is januari en dat betekent dat de stemperiode is begonnen! Eh, stemmen? Hell yeah! Jullie mogen allemaal stemmen op de nieuwe omslag voor IK GEEF JE DE ZON – ons absolute lievelingsboek *smelt*

Uit de grote berg inzendingen van onze coverontwerpwedstrijd heeft de jury, bestaande uit auteur Jandy Nelson, uitgever Myrthe Spiteri en boekverkopers Lisa Snijders (Boekhandel Stevens, Hoofddorp) en Gerda Aukes (Boekhandel Den Boer, Baarn) de mooiste omslag gekozen. Zij waren het unaniem eens dat het ontwerp van Emmy van Ruijven het mag gaan opnemen tegen de originele, Amerikaanse omslag.

Maar, hoe stem je nou op je favoriete omslag? Heel simpel. Bij onze Bevriende Boekhandels ligt een grote voorraad stembriefjes en daar kun je er eentje van invullen. Je kunt hier trouwens een overzichtje vinden met al onze Bevriende Boekhandels! Stemmen kan tot 31 januari.

Waarom het heel belangrijk is dat je stemt? Omdat jouw favoriete omslag dan het allermooiste boek EVER siert én omdat je dan weer een supergoede reden hebt om naar de boekhandel te gaan. O, en uit alle ingezonden stembriefjes trekken wij een winnaar die *tromgeroffel* €100,- aan boekenbonnen krijgt… Snel naar de boekhandel dus!

Poster coverwedstrijd

 

Wil jij kans maken op 100 euro aan boekenbonnen en mij de overwinning gunnen? Ga dan naar een van de deelnemende boekhandels (te herkennen aan de poster!) en stem op cover 2!!! 

Echt, als ik win dan is 2015 al meteen een topjaar! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: STEMMMMMEN…Ik zou je eeuwig dankbaar zijn!

Tags: , , ,

Divider

31 responses to “STEM & maak mijn DROOM werkelijkheid!

 1. Ik wil ook stemmen!! Maar er zijn geen bevriende boekhandels in de buurt 🙁 eens zien of ik familie in de andere steden kan overhalen om voor mij te stemmen 😉 want jij moet gewoon winnen!!!!

 2. Marjo

  Jemig die van jou is echt veel mooier! Wat knap zeg! Ik wil heel graag stemmen maar ben niet mobiel door ziekte. Als het me lukt bij een boekenwinkel te komen doe ik het zeker!

 3. Nee, niet bij mij in de buurt (foei foei boekhandels!), maar Donner in Rotterdam wel! En laat ik nou net eind januari naar het boekenfestijn in Rotterdam gaan!! 😀

 4. Wat jammer dat we niet online onze stem kunnen uitbrengen. Die van mij had je meteen gekregen, maar jammer genoeg kan ik vanuit België niet op jouw knappe cover-ontwerp stemmen. Ik kan natuurlijk wel volop voor je duimen in de hoop dat je je droom kan verwezenlijken.

  • Ja dat vind ik ook erg jammer! Helaas is het niet anders! Ik heb nog aangegeven dat er nu veel mensen benadeeld zijn, al snap ik het ook wel waarom hun keuze is gevallen op de boekhandels.

 5. Ah yes, Boekhandel Stevens staat ertussen en die zit in mijn woonplaats! En daar moet ik binnenkort sowieso langs om mijn bestelling op te halen, dus ik ga dan zeker ook op jouw cover stemmen! ^^

 6. Ik vind de linkse een beetje saai. Straalt wel precies een zon uit en zo, maar ik vind die van jou veel cooler 😀 Ik ga binnenkort eens kijken of ik kan stemmen in mijn boekwinkel hier in de buurt :3

 7. Kim Milkyway

  Ik kom deze maand vast nog wel een keer bij boekhandel Westerhof in Zwolle. Dat is echt een van mijn favoriete boekenwinkels. Dan neem ik ook gelijk de moeite om op je cover te stemmen. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.