November wrap-up

Geplaatst op 1 december 2021 door Emmy in Boeken, TBR / 0 Comments

Wat een heftige maand was dit! Lily twee keer getroffen door kinderziektes, ikzelf 2 weken lang zo verkouden dat ik er letterlijk ziek van was, de stress rondom DCC en natuurlijk het examen van mijn opleiding. Hierdoor kon ik minder bloggen en vooral minder lezen. Toch wil ik graag laten zien wat ik wél gelezen heb en wat mijn plannen zijn voor december.

Gelezen

Dit was mijn TBR voor november. Behalve Empire of the Vampire, waarbij ik ongeveer halverwege ben, heb ik alleen Precious Catastrophe niet gelezen. Ik heb wel een paar andere boeken gelezen. Lange tijd had ik het gevoel alsof ik niet opschoot, maar de momenten waarop ik wel kon (en wilde) lezen, waren momenten waar ik ook intens van het lezen genoot. Mijn favoriete boeken van de maand waren This Poison Heart, waar ik heel langzaam in begon maar vervolgens compleet verslaafd aan raakte en het op de valreep gelezen Middernacht bibliotheek, waar ik ook head first indook en er pas uitkroop toen het uit was (en ik bijna te laat op mijn werk kwam).

  • The Witch Haven – Sasha Peyton Smith
  • Scythe – Neal Shusterman (reread voor de leesclub)
  • Ellowyns toren – Cathinca van Sprundel (recensie-exemplaar)
  • Dagelijkse hekserij – Lunadea
  • Handboek tegen pesten – Bamber Delver (voor mijn opleiding)
  • This poison heart – Kalynn Bayron
  • Kruistocht in spijkerbroek – Thea Beckman (reread)
  • Ongewenst – Marlies Slegers (recensie-exemplaar)
  • Middernacht bibliotheek – Matt Haig (bibliotheek)

Voor mijn doen is dit natuurlijk niet heel veel, maar ik vind het prima. Ik ben blij met het resultaat. Het waren stuk voor stuk bijzondere boeken waarvan ik geen spijt heb dat ik ze gelezen, of herlezen, heb.

Nieuwe boeken

Ik mag ook trots zijn op het gebied van nieuwe boeken, want ik heb deze maand niet veel boeken toegevoegd aan mijn TBR. De feestdagen zullen daar misschien verandering in brengen, natuurlijk!

Ik kreeg deze maand drie boeken thuisgestuurd: Heksenkracht, een non-fictieboek over hekserij, Ongewenst, het nieuwe kluitmanboekje van Marlies Slegers over een ongewenste zwangerschap (ook al gelezen) en de prachtige prachtige prachtige limited edition van De bronzen stad.

Ook een prachtige uitgave? Lore, welke ik zelf aanschafte tijdens de leesclub en waarvan ik ook een gouden special edition wist te bemachtigen!

TBR december

Tot slot mijn TBR, waar ik heel lang over zat te tobben. Leg ik er veel op, of weinig? Afwisselende boeken of juist meer van hetzelfde thema? Uiteindelijk heb ik er meer boeken opgelegd dan ik had verwacht.

Middernacht bibliotheek heb ik dus alsnog uitgelezen. En ik heb een boek doorgeschoven zoals je kunt zien. Ik begin als eerste in Lore en ik wil Thunderhead graag herlezen zodat ik daarna EINDELIJK in The toll kan beginnen. We gaan zien hoever ik kom! Ik wil de kerstvakantie in ieder geval wel lekker benutten om te lezen.

Hoe gaat het met jou?

Tags: , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.