Mijn niet-boekige verlanglijstje

Geplaatst op 20 november 2017 door Emmy in Persoonlijk / 11 Comments

Als boekenfan is het niet zo gek dat er elk jaar weer veel boeken (en boekenbonnen) op mijn verlanglijstje staan. Toch probeer ik ook altijd een paar niet-boekige cadeautjes uit te zoeken. Een hele klus vind ik dat, want wat wil ik nou echt hebben? Ik krijg graag dingen die ik echt graag wil en waar ik ook iets aan heb.

Traeclemoon

Ik heb een droge huid en zeker met dit herfstweer heb ik daar veel last van. Daarnaast ben ik ook nog eens gevoelig voor (chemische)geurstoffen en andere chemische troep. Het gevolg? Veel van die goedkope spullen voor onder de douche zijn niet bepaald aangenaam. Gelukkig ontdekte ik enkele jaren geleden het merk TreacleMoon. Naast dat het lekker ruikt en mijn huid er goed op reageert, doe ik ook nog eens heel lang met een fles. Ideaal! Voor zowel ik weet is dit enkel bij de Albert Heijn en de Etos te verkrijgen. Gelukkig voor mij zitten deze dichtbij.

Image result for treacle moon

Rara wat is mijn favoriete geur?

Planten

Nu onze woonkamer bijna helemaal naar wens is (we willen nog eens een nieuwe salontafel, maar dat is niet echt een verlanglijstcadeautje), heb ik ook ontdekt hoe fijn het is om planten in huis te hebben. De natuur naar binnen halen vind ik erg prettig en het staat ook nog eens gezellig! Een mooie plant gaat dus zeker op mijn lijstje.

 

Tropische CalatheaLepelplant

 

Bijvoorbeeld deze mooie Calathea of deze lepelplant). Ik hou van deze mooie bladeren en ik denk dat ze heel goed zouden passen bij onze andere planten.

Funkopops

Natuurlijk staan er ook weer – zoals elk jaar – weer een aantal Funkopop’s op mijn verlanglijstje. Zo wil ik heel graag de Ragnarok Loki, maar staan er ook nog een groot aantal Harry Potter funko’s op mijn wishlist (vooral die van de nieuwe wave!). Ik vind deze poppetjes zo leuk om te verzamelen en zo leuk in de kast staan. Verslavend!

 

3 - Ragnarok - Loki Vinylfiguur 242

Tekenspullen

Vervolgens staan er ook altijd weer wat tekenspullen op mijn lijstje. Ik gebruik deze natuurlijk niet alleen als hobby, maar ook bedrijfsmatig. Het laatste zorgt ervoor dat ik steeds meer voor een goede kwaliteit kiest. Gelukkig heb ik daar ook steeds meer de financiële middelen voor, maar als ik ze met een leuke aanbieding kan scoren; graag!

 

Spectrum noir 24 Stiften Set - NatureSpectrum noir 24 Pen Set - DarksSpectrum noir 24 Pen Set - Lights

 

Naast Copic Markers en de twinmarkers van Spectrium Noir, staan er ook nieuwe pigmentpennen op mijn lijstje. Ik vlieg altijd door mijn watervaste fineliners en niks is frustrerender dan wanneer ze op zijn! De feestdagen zijn ideale momenten om zoiets te vragen en bij webshops als stapels hebben ze meestal setjes met meerdere stuks zoals deze:

Staedtler Pigment Liner fineliner superfijne punten 0,05 / 0,1 / 0,2 / 0,3 / 0,5 mm lijndikte zwart verpakking van 6

 

Tot slot wil ik ook heel graag een Figma figuur; dit zijn poppetjes die je van houding kunt laten veranderen en dat lijkt me echt ideaal referentiemateriaal!

Anime Archetype Hij Ze Ferriet Figma Movable BODY KUN BODY CHAN PVC Action Figure Model Speelgoed Pop voor Collectible

De zoektocht naar de juiste cadeautjes (en een fijne afwisselende verlanglijst) is altijd een hele klus. Maar ik denk dat het dit jaar weer gelukt is! Ik vind het namelijk heerlijk om het internet af te struinen naar cadeau ideeën. Het voordeel is dat je online ook weer van heel veel acties kunt profiteren. Denk hierbij aan gratis verzenden of extra korting op producten, die je via de reguliere weg niet zo snel tegen zou komen. Win-win situatie, want meer korting betekent immers meer budget voor presentjes!

Wat staat er dit jaar op jouw verlanglijstje?

 

Tags:

Divider

11 responses to “Mijn niet-boekige verlanglijstje

 1. Er gaat bij mij vlak voor kerst ook nog een lijstje online! Laatst had ik al wat onwijs gave Etsy dingetjes gedeeld die ik dolgraag zou hebben!

  Ik ben ook verslaafd aan de TreacleMoon producten, één van de weinige dingen waar mijn huid tegen kan ook! Ik hou van de Limited Editions die ze soms hebben, vooral de Cinnamon nights vond ik heerlijk!

  Een mooie grote kamerplant staat hier ook op mijn lijstje maar dan voor wanneer de kerstboom weer weggaat! Heb anders even geen idee waar hij zou moeten staan 🙂

 2. Als oogschaduwfreak wil ik graag het Too Faced natural eye palette. Na jaren is Too Faced weer terug in Nederland en dat is best wel een tof merk. Elk jaar mag ik in december van mezelf een exclusief palette bestellen. Dus ik denk dat het deze wordt 🙂

 3. Ah ik gebruik nu de Strawberry Kiss van TreacleMoon en die is zo fijn! Ik heb ook nog een fles Raspberry liggen, want ik kocht ze in de zomervakantie als 1+1 gratis. Je doet inderdaad zoo lang met een fles, dus eigenlijk vind ik het helemaal niet zo duur. 🙂

  • Ik hou heel erg van de raspberry! En inderdaad; omdat je er zo lang mee doet is het helemaal niet duur. Ik vind ze zo ideaal. En het zijn ook leuke cadeautjes.

 4. Ik heb dit jaar heel wat lijstjes mogen samenstellen maar eigenlijk stonden er telkens vooral boeken op. Notitieboekjes durf ik momenteel eigenlijk even niet vragen vermits er hier al twee prachtexemplaren liggen te wachten om als Bullet Journal te gebruiken. Extra boekenkastplanken zijn hier wel welkom vermits ik dan meer boeken kan plaatsen én dat is natuurlijk altijd leuk. Ik ga er precies eens een keertje over moeten nadenken want ik kom precies nog al vaak op dezelfde dingen uit. 🙂

 5. Dionne

  Eigenlijk staat bij mij zo’n beetje elk jaar hetzelfde erop, antislipsokken en pantoffels, zeep, een agenda die ik natuurlijk wel zelf heb uitgezocht sinds ik nogal kieskeurig ben (grafisch ontwerper ??) en verder is het voor mij ook lastig haha, boeken zijn gewoon het allerbeste natuurlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.