Mijn december verlanglijstje

Geplaatst op 2 december 2022 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

December is een maand waarin ik zoveel mogelijk kaarsjes aansteek, veel gezelligheid probeer te creëren met vrienden en familie en geniet van samenkomen. Daar horen ook vaak cadeautjes bij. Ik wil graag een aantal dingen delen die op mijn verlanglijstje staan!

Dit zijn niet alleen boeken trouwens! Ik vraag ook ovenwanten en een nieuwe koekenpan en dat soort dingen. En ook een aantal hekserige spulletjes.

En het grappige? Voor mijn man koop ik juist graag dingen die niet op zijn lijstje staan. Soms is dat best een uitdaging, maar dat vind ik juist leuk.

Boeken

Hoog op mijn lijstje zijn de slytherin hardcovereditie van The half-blood prince en The deathly hallows. Deze zijn bijna niet te krijgen en daar baal ik van, want ik wil mijn set graag compleet krijgen.

lord of the rings illustrated box

Ook deze prachtige boxset staat op mijn verlanglijst. Deze klassiekers zou ik graag opnieuw lezen.

Ook Bloodmarked, het vervolg op Legendborn, staat hoog op mijn lijst. Ik vond dat boek echt zó vet, dus het vervolg moet ik in mijn kast hebben. Of Love olympus #3. Ik ben online bij, maar deze webcomic vind ik fantastisch en ik wil alle boeken ook in de kast hebben staan.

the order of the phoenix illustrated

En deze, natuurlijk! Zal echt een baksteen zijn.

En ook de nieuwe Adrienne Young, Spells for forgetting staat zeker op mijn lijstje.

Hekserij

altaarbeeld cernunnos en maangodin

Zie je dit prachige altaarbeeld van Cerrunnos en een maangodin? Ik ben er verliefd op. Mega duur, maar men mag dromen, toch? Dit theelichtje van Danu vind ik ook prachtig.

Qua boeken staan Wijsheid van de heks van Susan Smit en de boekjes Maanmagie en Beschermingsmagie van Lunadea hoog op mijn wishlist.

Creatief

Ik hoop in 2023 weer een aantal creatieve hobby’s op te pakken, maar ik kijk er stiekem ook naar uit om nieuwe dingen te proberen. Bijvoorbeeld papierscheppen. Ik zag dat we dit misschien op school als workshop kunnen doen, maar ik ben eigenlijk al helemaal hyped om het zelf eens te proberen. Hoe zet is het om je eigen papier te maken en daar mooie dingen op te tekenen of schrijven?

Ook zou ik meer willen maken met epoxy en acrylhars, dus daar zou ik ook wel meer van willen hebben!

Overig

Ik heb – naast eerder genoemde ovenwanten – ook andere overige dingen op mijn lijstje staan. Zoals een heerlijke fles mede. Ik drink eigenlijk zelden en als ik wel drink, is het cider of mede. Hieronder zie je mijn favoriete smaak!

mede

Een van de minst tastbare cadeautjes op mijn lijstje is een Lady titel voor Ierland. Ik ben al een Schotse lady, maar ik wil ook een stukje land in Ierland bezitten. #grootgrondbezitter. Het idee is dat hiermee de inheemse natuur beschermd wordt.

Ook is het weer tijd voor een nieuwe kalender voor op de WC. Jarenlang had ik een Harry Potter kalender (want dat past bij ons toilet). Nu wil ik een andere en heb ik deze op mijn verlanglijst gezet.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Tags:

Divider

One response to “Mijn december verlanglijstje

  1. Marjolijn

    Wat een leuke dingen, Emmy!

    Deze maand ben ik jarig, dus ik heb ook zeker een lijstje 🙂 Bij mij staat Piranesi van Susanna Clarke heel hoog ^^

    Doe je trouwens voorzichtig met dat stukje land kopen in Ierland? Er was laatst een heel gedoe op YouTube over Established Titles, die land in Schotland zouden verkopen maar wat een hele sneaky scam bleek te zijn :O

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.