Leuke aankondigingen

Geplaatst op 27 oktober 2014 door Emmy in Persoonlijk / 8 Comments

Hoi allemaal!

Vandaag nog een extra stukje, omdat ik toch graag wilde aankondigen welke super leuke dingen er binnenkort zullen gaan verschijnen op Zon en Maan. Tja.. Ik kan mijn enthousiasme namelijk nooit zo goed voor me houden!

Wie is de boekenwurm?
Als Expeditie BoekBlogginson afgelopen is (en dat duurt nog wel even, wees maar niet bang), ga ik beginnen aan een persiflage van ‘Wie is de Mol’. Het wordt nog even puzzelen wat de precieze uitwerking gaat worden.. Maar het lijkt me wel super vet! Dit spel gaat nóg interactiever worden… Want de deelnemers moeten echt mee puzzelen! Wil jij meedoen of helpen met de organisatie? Je weet me te vinden!

Triwizard Tournament
Ja ja.. Er staat al en heeeeeeele tijd een Harry Potter week in de planning en speciaal daarvoor wilde ik ook een mini-verhaal maken (zoals EBB en WIDBW) maar dan Harry Potter style. Als het daar tijd voor is laat ik uiteraard meer wetenl zoals hoe je mee kunt doen!

Boeken Adventskalender 2014
Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar de hele decembermaand in het teken van de Boeken Adventskalender staan: een feestmaand helemaal in het teken van het boek. Met winacties, leuke challenges en allemaal speciale acties. Hiervoor moet er nog heel veel geregeld worden, dus mocht je leuke ideeën hebben: laat het me weten! Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in!

Fijne middag allemaal!

Tags: ,

Divider

8 responses to “Leuke aankondigingen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.