Kom jij op 2 september naar het #booktoklive event bij Huis73?

Geplaatst op 27 augustus 2022 door Emmy in Evenement / 0 Comments

Terwijl Huis73 aan het fuseren was – alweer een aantal jaar geleden – maakte ik de volledige overstap naar mijn huidige werkgever. Maar ook daar ben ik nog altijd verbonden met Huis73, waar de bibliotheek van Den Bosch onder valt. Mijn mediatheek zou je kunnen zien als een minifiliaal en daarom heb ik nog behoorlijk veel contact met oude en nieuwe collega’s, mede dankzij onze leesconsulent. Nu werd ik pas geattendeerd op het Boektok event dat ze organiseren. Ja, ze schieten als paddenstoelen uit de grond, dit soort events, maar dat is goed. Het is fijn dat er weer ruimte ontstaat voor booklovers om samen te komen. ANYWAY! Op 2 september organiseert Huis73 dus een ware booktokavond en ik ben erbij met een standje!

Op vrijdag 2 september vindt bij Huis73 het #booktoklive event plaats. Het eerste Booktok-evenement van ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de avond is er een bookish markt (met o.a. Letters & Lights), een workshop over booktok, is er een bookpanel én je krijgt korting op Engelse boeken op de vernieuwde YA-afdeling van Adr. Heinen. Daarnaast maak je kans op toffe prijzen.

De avond wordt gehost door booktokkers Dilayra (@gayotic_bookworm) of Noah (@jetweedevader) en je kunt hen alles vragen over boeken en tiktok.

Inloop: vanaf 18.00 uur
Start programma: 18.30 uur

Kom jij 2 september langs? Check dan even deze pagina, want daar kan je meteen een ticket kopen.

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.