Kom jij ook naar Elfia 2015?

Geplaatst op 20 april 2015 door Emmy in Evenement / 20 Comments

Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord, de Elf Fantasy Fair – uiteindelijk omgedoopt tot Elfia – een van de grootste Fantasy evenementen van Europa. Duizenden mensen trekken aankomend weekend weer naar Kasteel Haarzuilens om zichzelf onder te dompelen in de wonderbaarlijke wereld van het fantasy genre. Bekijk kostuums, ontmoet schrijvers, oude bekenden terugzien, koop super toffe dingen en geniet van allemaal super toffe dingen; dat is mijn ervaring met het bezoeken van dit soort events. Vroeger ging ik er naar minstens drie per jaar, maar dit is de afgelopen paar jaren een beetje afgezwakt.. Meestal focuste ik me op een heel weekend Castlefest. Toch vertrek ik ook aankomende zaterdag richting Elfia; een welkome afwisseling tussen mijn werk, stage en scripties.

image001

Het thema dit jaar is Game of Thrones en ik ben erg benieuwd hoe ze dit laten zien. Ergens vrees ik dat het ophoudt bij de Iron Throne.. maar goed.. Ik ga gewoon lekker samen met mijn vriend genieten; leuke muziek luisteren, mensen zoeken die er ook zijn, snuffelen bij de kraampjes en heerlijke mede drinken. Nog nooit mede geproeft? Schaam je. Het is het enige alcoholische drankje wat ik drink!

Tickets zijn verkrijgbaar online en vast ook nog wel ter plaatsen. Ik ben er op zaterdag – hoogstwaarschijnlijk als herfstelfje (zie Clavis!) – dus mocht je me tegenkomen; ik ben altijd in voor een knuffel!

Wie zie ik daar?

Tags: , ,

Divider

20 responses to “Kom jij ook naar Elfia 2015?

 1. Jawayriya

  Ik sla dit jaar helaas over. Ik moest kiezen tussen animecon en Elfia en aangezien mijn broertje te jong is om alleen naar animecon te gaan en er heel graag heen wilde, heb ik voor animecon gekozen x)

 2. Nicole

  Ik hoop te gaan. Welke dag weet ik nog niet.
  Maar vind het altijd heel leuk en fijn om te gaan.
  Veel plezier op de zaterdag!

 3. Veel plezier ! Wij bezoeken dit jaar de “grijze jager dagen ” in het archeon, op verzoek van dochterlief en uiteraard een weekend Castlefest en tja je kan niet overal naar toe…enne in gedachten proosten we mee met de mede hoor !

 4. Ik ga dit jaar voor het eerst twee dagen, en ik heb er heel veel zin in! Heb alleen nog geen idee als wat ik ga, maar dat verzin ik deze week ergens nog wel.. :’D

 5. Ik ga er nu voor het tweede jaar niet naar toe. Vorig jaar had ik net een kleintje en dit jaar heb ik gewoon geen zin haha. Ik merk dat de fantasy een beetje afzwakt bij mij.

 6. Het lijkt me wel heel apart om een keer heen te gaan, maar ik hou niet zo van verkleden xD
  Daarbij kan ik ook niet, dus dan houdt het al weer snel op 🙁

  • Verkleden is geen must hoor! Genoeg mensen die gewoon in hun normale kleding rondlopen. 🙂 En de Elfia is ook niet het enige evenement..Dus wie weet zie ik je eens bij een andere? 😀

   • Gelukkig, haha! Anders zou ik me zo awkward voelen.
    Ik wist helemaal niet dat Elfia ook nog andere edities heeft :O Maar de kans is zeker groot dat je me er nog een keer tegen komt ^^

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.