Januari wrap-up

Geplaatst op 31 januari 2023 door Emmy in Boeken / 1 Comment

Ze zeggen altijd dat januari een lange maand is. Waar het in december donker is en in januari steeds lichter wordt, zijn er geen feestdagen meer om naar uit te kijken. Geen lichtjes meer overal. Het is donker, koud en vaak ook gewoon druk. En dat merk ik ook: de werkdagen worden langer en er zijn steeds meer taken die op mijn bord vallen. Dat is prima, maar ik moet wel waakzaam blijven dat ik niet teveel wil doen. Ik probeer hierin lief voor mezelf te zijn.

Heb ik gelezen

Ik ben dit jaar best goed begonnen met lezen, maar dit komt mede omdat ik verder ben gegaan met W.i.t.c.h.. Hoewel er in elk boek 4 comics staan, tel ik ze los mee om goed bij te kunnen houden waar ik ben. Ik zal hier later nog eens een blog over schrijven, maar ik heb dus #72 tot en met #78 gelezen de afgelopen maand.

Verder las ik:

Bonita Avenue staat ook op mijn goodreads, maar die heb ik niet uitgelezen. Na 75 pagina’s had ik er totaal geen zin meer in.

Heb ik gedaan

 • Een workshop etsen op school! ~ Het was zo leuk om na 10 jaar weer eens een etspen op te pakken. Misschien moet ik mijn droom tot het hebben van mijn etspers toch maar gaan realiseren.
 • Een interview gegeven over PCOS voor de LINDA. ! ~ Dit vond ik heel spannend, maar ook echt heel belangrijk. Ik ben mega blij met het resultaat.
 • Naar het bos geweest.
 • Een auto gekocht! ~ Dit was erg intens. Ook dit was al langer een droom en ik besloot ervoor te gaan. Ik had een fantastische gele fiat panda gevonden (Ik had haar al omgedoopt tot VLA (Vreselijk Leuke Auto)… maar toen we op weg waren naar de dealer, bleek hij te zijn verkocht. Ik kon wel janken! Gelukkig vonden we meteen een andere, dus nu heb ik een heerlijk basic VLAB voor de deur Vreselijk Leuke Auto Blauw).
 • Met epoxy dingen gemaakt ~zoals een jaarwiel voor Annabel.

Ga ik doen

 • In februari wordt Lily alweer 3!
 • Lekker naar de sauna
 • Naar Wardruna!
 • Behoorlijk wat extra werken (overleggen die buiten mijn werktijd vallen, bijvoorbeeld.)
 • Boeken signeren en producten verkopen op het Turning Pages event
 • Uit eten met vriendinnen
 • Als het lukt een dag naar Heksfest

Ga ik lezen

Vorig jaar maakte ik elke maand een stapel met boeken die ik in ieder geval wilde lezen. Dit doe ik niet meer. Ik wil écht boeken lezen waar ik op het moment zin in heb. En hoewel ik die TBR stapel vooral maakte om bepaalde boeken niet uit het oog te verliezen, moet ik toch bekennen dat het een bepaalde druk gaf. NO MORE!

Als er dan wél iets is wat ik echt wil lezen is dat ik helemaal hooked ben aan de boeken van Holly Jackson en bijna toe ben aan deel 3. Daarnaast bespreken we met de Leesbeesten Leesclub het boek De Prins van Toorn, dus die ga ik ook zeker openslaan.

Nieuwe boeken

Ja eh… dit is weer een dingetje dus he. Ik bestelde in de laatste week van januari namelijk een hele stapel boeken bij het Boekenfestijn.

Namelijk:

 • The excaliur curse – Kiersten White
 • The last graduate – Naomi Novik
 • The golden enclaves – Naomi Novik
 • Daughter of the moon goddess – Sua Tan Lynn
 • The Atlas Six – Olivie Blake
 • De wijsheid van de heks – Susan Smid
 • The dragon’s promise – Elizabeth Lim

Ik nam dus ook boeken mee van de bibliotheek, maar ik kocht ook boeken bij Van Piere tijdens de leesclub.

 • Queen of myth and monsters
 • Now she is witch
 • Legends & Lattes

En ik kreeg en kocht verder:

 • Witch graphic novel 21
 • Harry Potter and the order of the phoenix illustrated
 • Sterk in de keuken
 • Werelden ontwaken
 • De prins van toorn.

Mijn TBR huilt, zoals je je kunt voorstellen. Ach ja.

Hoe was jouw maand?

Tags:

Divider

One response to “Januari wrap-up

 1. Wat leuk dat je weer begonnen bent met het lezen van WITCH! Ik ga er zelf ook weer mee verder dit jaar. Lees er vaak eentje als ik in bad zit, haha xD En wat tof je eigen auto! Heel veel rijplezier toegewenst! Ik vond je interview in de LINDA ook onwijs interessant om te lezen en super knap dat je dit gedeeld hebt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.