Het tweede enige echte mandala kleurboek

Geplaatst op 12 maart 2015 door Emmy in Boeken, Recensie / 6 Comments

Het tweede enige echte mandala kleurboekHet tweede enige echte mandalakleurboek | januari 2015
Aantal pagina's: 70+
ISBN: 9789045318240
Uitgave: Paperback
four-stars

Mandala's worden traditioneel gezien als bron van wijsheid en meditatie. Maar het zijn natuurlijk ook prachtige, inspirerende figuren om in te kleuren! Dat heeft het succes van het eerste mandalakleurboek wel bewezen. In Het tweede enige echte mandalakleurboek vind je meer dan 70 schitterende nieuwe mandala's. Het boek is gemaakt van extra dik papier, waarop met allerlei materialen gekleurd kan worden. Breng jezelf tot rust en bevrijd de creatieveling in jezelf: kleuren is echt voor iedereen.

Een tijdje geleden ontving ik een pakje waar keigroot ‘niet vouwen’ opstand. Natuurlijk was hij wel behoorlijk toegetakeld, maar dat nam de aangename verrassing niet weg toen ik het openmaakte. Het tweede enige echte mandala kleurboek is namelijk lekker groot.

Lekker groot en gedetailleerd! Met meer dan 70 verschillende mandala’s zit er voor iedereen wel eentje bij; een gedetailleerde of juist een wat simpelere. Kies gewoon waar je zin in hebt en geniet van de ontspanning die het kleuren brengt. Zelf ik – mevrouw ongeduld – heb lekker in mijn eigen wereldje zitten kleuren. Het beviel me meer dan de reguliere kleurboeken die ik ondertussen heb, omdat je echt met patronen bezig bent. Wat is de invloed van deze kleur hier? En wat als ik deze stukken nou niet kleur? Ik vergat het leven van alledag en was echt alleen maar bezig met deze mandala’s, als een soort meditatie.

Hoewel ik lang nog niet ver ben, wilde ik jullie toch wel graag laten zien wat ik van dit boek vind en wat je kunt verwachten. Ik vind het in ieder geval een aanrader… Ik denk namelijk dat ik met deze platen heel wat schoolfrustratie weg kan kleuren!

Hieronder een aantal foto’s van het boek die je een indruk kunnen geven van de inhoud! Ik heb zelf gekleurd met stiften van de HEMA (€2,00 per 12) en kleurpotloden van LAMY, welke ik kreeg bij een workshop en die een erg prettige – ietswat vettige – pigmentatie hebben.

5 4 3 2 1

En, hoe bevalt de kleurhype jullie?

four-stars

Tags: , , , , ,

Divider

6 responses to “Het tweede enige echte mandala kleurboek

  1. Ik kreeg het boek ‘mindful kleuren’ cadeau voor mijn verjaardag en hoewel ik er niet altijd tijd voor vind, vind ik het wel heerlijk om te doen.

  2. Nice, dat mandalakleurboek! Alleen vind ik die stiften van de HEMA echt prut. Ik heb ze zelf ook, maar gebruik ze niet. Zeker niet voor de kleurboeken. Lelijke stiften. =(

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.