Harry Potter and the Cursed Child release party

Geplaatst op 5 augustus 2016 door Emmy in Evenement, Vlog / 3 Comments

Na YALC vertrokken wij richting een van de Waterstones in Londen waar er een Harry Potter releaseparty werd georganiseerd voor het nieuwe boek Harry Potter and the Cursed Child. Ik heb de avond vastgelegd op film.

De avond begon voor ons om 9 uur, toen wij verzamelde bij de Waterstones. Zo’n veertig minuten later werden wij binnengelaten. We konden daar meteen het boek bestellen (na 12 uur mochten we het ophalen) en dat deed ik. De avond zelf was hier gratis, maar in andere plekken in Londen waren ook feestjes, al dan niet betaald. Snel gingen we naar beneden, waar we door in cosplay gestoken personeel werden verwelkomt. We konden ons meteen opgeven voor allerlei zaken, zoals de cosplaywedstrijd of een potje zwerkbal. Er was taart, snoep, drinken, er waren games. Je kon het zo gek niet bedenken.

Uiteindelijk deden we mee met het zwerkbaltoernooi (het was machtig prachtig) en de quiz. Het was supergezellig vol mensen van allerlei nationaliteiten. Bijna iedereen had ook wel een Harry Potter-gerelateerd kledingstuk aan. Vlak voor middernacht werd het laatste hoofdstuk van de Deathly Hallows nog voorgelezen en toen mochten we ons boek op gaan halen.

Het was zo’n fijne avond. Ik heb altijd al zo’n releaseparty willen meemaken. Als kind heb ik dit nooit gedaan en dat vond ik zo zonde. Het stond echt nog een soort van op mijn bucketlist. En hoe mooi is het dan om dit samen met hele fijne mensen op de meest magische plek op aarde te vieren? Harry Potter gaat over vriendschap en ik heb samen met hele fijne vrienden het boek mogen vieren.

Tags: , ,

Divider

3 responses to “Harry Potter and the Cursed Child release party

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.