Grisha Party met Blossom Books

Geplaatst op 17 februari 2015 door Emmy in Evenement / 9 Comments

Het stond al weken – misschien zelfs al maanden – in de planning; een feestje ter gelegenheid van de Grisha-trilogie, welke in Nederland is uitgegeven door Blossom Books. Ikzelf heb de trilogie al lang en breed in het Engels gelezen, maar zo’n feestje is altijd een goede reden om al mijn blogvriendjes en andere leesmaatjes weer eens te zien.

Met een enorme groep liepen we naar de locatie, die voor de verandering eens in Utrecht was. Toch vond ik het vrij klein, waardoor ik meteen snapte waarom er echt maar een x aantal mensen naar binnen mochten. Iedereen ging meteen in de rij staan voor de boeken, dus ik stond hier en daar een beetje. Keek verlekkerd naar de aanwezig taarten, de mensen in kostuum en ik deed zelf mee met de instagramwedstrijd. Wanneer er daar een winnaar wordt gekozen? Geen idee.

Hoewel ik het vooral heel gezellig vond om iedereen te zien en te spreken, kwam het voor mij vooral over als een moment waar je het boek kon kopen. Als je het boek al had, was er toch wat minder om te doen. En het was er warm. HOLY LORD. Gelukkig maakte het skypeinterview alles weer ruimschoots goed, al hoop ik natuurlijk dat ze ooit naar Nederland komt.

Ik wil Blossom Books graag bedanken voor de uitnodiging. Hieronder een sfeerimpressie van foto’s.

blos blos2 blos3 blos4 blos5 blos6 blos7 blos8 blos9

Tags: ,

Divider

9 responses to “Grisha Party met Blossom Books

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.