Glitter & Glamour Young Adult event bij Van Piere

Geplaatst op 6 juli 2018 door Emmy in Evenement / 4 Comments

Van Piere is mijn ’thuisbasis’ op het gebied van boekhandels. Ik kom er al jaren ontzettend graag en al meer dan twee jaar mag ik elke keer weer mijn leesbeesten loslaten. Het voelt er elke keer weer als thuiskomen en ik ben dan ook erg blij dat ik mag meedenken als zij weer een young adult event willen organiseren.

Ik ben misschien een beetje bevooroordeeld, maar op het gebied van YA feestjes in boekhandels vind ik dat het team van Van Piere – met in het bijzonder Jeanette – de beste. Zij zorgen ervoor dat er zo veel te doen is, dat iedereen een podium kan krijgen en dat het er fantastisch uitziet.

Afgelopen zondag was het jaarlijkse YA summer event. Voor €12,50 kreeg je een kaartje en mocht je eerst naar de film in de bioscoop aan de overkant. Love, Simon! nog wel. Hoe tof is dat geregeld!?

Daarna begon het evenement en kon je een soepje en een broodje komen halen. Er waren vervolgens twee boekpresentaties (Verstrengelde vleugels en Brave New Love), twee rondes met workshops en ook een aantal kraampjes. Net als vorig jaar kreeg je een goodiebag die je bij elk kraampje kon vullen met een goodie. Er waren auteurs die kwamen signeren, je kon op de foto. Genoeg te doen!

Zelf stond ik bij het Letters & Lights kraampje en gaf ik een workshop (Illustreren), dus ik heb niet heel veel van het evenement meegekregen. Toch vond ik het ontzettend leuk. Ik heb heel veel bekende gezichten gezien. Heel veel gezellige praatjes gemaakt. En lekker verkocht, natuurlijk. Ik vond het weer top geregeld en volgens mij is iedereen met een blij gezicht en een lekker ijsje naar huis gegaan.

Lieve Van Piere, jullie zijn top. Dankjewel en hopelijk volgend jaar weer zo’n zomers feestje!

Foto’s Frans Claassen.

Wat vond jij het leukste?

Tags:

Divider

4 responses to “Glitter & Glamour Young Adult event bij Van Piere

  1. Andrea

    Leuk verslag. Ik kon er helaas niet bij zijn. Het is een beetje ver weg en als ik dan ’s avonds moet terugreizen is dat niet handig. Maar ik vind het leuk om erover te lezen. En wat goed dat het voor jou ook een succes was.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.