Dit ga ik lezen op de camping

Geplaatst op 20 augustus 2016 door Emmy in Boeken, TBR / 4 Comments

In de zomer ontkom je er eigenlijk niet aan; blogposts met mooie stapels boeken van bloggers die lekker op vakantie gaan. Een beetje jaloers was ik wel.. Maar toen nodigde mijn oma uit om mee te gaan naar de camping. Het is maar een paar dagen, maar ik kan nu ook lekker zeggen dat ik toch nog een soort van op vakantie ga deze zomer (ik ben al een paar jaar niet echt op vakantie geweest in de zomer, helaas).

Ook al ben ik maar een paar dagen weg, toch heb ik een stapel van vijf boeken gemaakt die ik mee ga nemen. Ik heb namelijk ook een treinreis er naar toe en tja.. jullie kennen mijn leessnelheid. Voor de zekerheid gaat mijn ereader dus ook mee!

vakantie3

Ik neem dus vijf boeken mee. Drie Nederlandse en twee Engelse. Ik heb best lang gedaan over het maken van deze keuze, maar uiteindelijk ben ik er heel tevreden mee. Ik wil graag toelichten waarom ik elk boek heb gekozen en wat ik er van verwacht.

vakantie2

Bibliotheek der Zielen is het dikste boek van de stapel. Ik heb dit boek gekregen voor mijn verjaardag en ik was er nog niet aan toegekomen om het te gaan lezen. Ik ben heel benieuwd naar dit deel en vooral de afsluiting van de trilogie. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de foto’s die er ditmaal in zullen staan.

Ook ga ik Glass Sword lezen. Ik wil dit boek aan de ene kant heel graag lezen, maar aan de andere kant ben ik bang voor te hoge verwachtingen. Ik heb heel wisselende dingen gehoord over dit boek (ook over Red Queen) en ik moet me ook weer even snel inlezen in het eerste deel. Ik ben in ieder geval benieuwd wat ik er van ga vinden.

Daarnaast neem ik ook een recensie-exemplaar mee. Namelijk Terug naar Dwaaleiland. Ik vond het eerste deel enorm vermakelijk en tja.. Disney is ook gewoon heel leuk. Dit wordt vast een lekker boek voor tussendoor.

Een boek wat minder voor tussendoor is, en waar ik vooral enorm veel naar uitkomt is The Winner’s Kiss. Dit is ook het laatste boek in de trilogie en de eerste twee boeken waren zo ontzettend goed… Dit boek mag me gewoon niet teleurstellen.

Tot slot heb ik ook Leef! meegenomen. Dit boek heb ik ooit in een goodiebag gekregen en eerlijk gezegd zou ik het normaal nooit aangeschaft hebben. Maar ik wil niet zo maar boeken wegdoen voor ik ze een kans heb gegeven. Het is niet zo dik, dus ik vlieg er vast doorheen. En wie weet verrast het me juist enorm.

vakantie

Deze vijf boeken gaan dus mee in mijn koffer. Ik ben maar drie dagen weg, maar daar zitten dus wel twee treinreizen bij en heeeeel wat vrije uren op de camping. Ik denk dat vijf een heel goed nummer is voor mij.. En zo niet, tja.. Dan is dat jammer.

Hoe veel boeken neem jij meestal mee op vakantie?

Tags: ,

Divider

4 responses to “Dit ga ik lezen op de camping

  1. Dit jaar ga ik niet weg, maar ik neem meestal per week 3-4 boeken mee omdat ik op vakantie vaak in 1,5 dag toch wel een gemiddeld boek uit heb, dus als ik 3 weken op vakantie ga, moeten er toch echt wel minstens 10 boeken mee. 🙂

    Fijne vakantie! Ik hoop dat Glass Sword je bevalt! Het duurde bij mij wel echt een tijdje voordat ik erin kwam (in tegenstelling tot Red Queen), maar ik vond ‘m uiteindelijk wel erg goed!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.