Flock – Kate Steward

Geplaatst op 11 september 2023 door Emmy in Boeken, Recensie / 2 Comments

Het waren mijn mede Boekerij Best of Fantasy ambassadeurs die me een soort van uitdaagde om me te wagen aan Flock. Flock is nou niet bepaald het eerste boek wat ik zelf zou uitzoeken, omdat mijn voorkeur ligt bij smutty fantasy, in plaats van smutty realistische wereld. Niet dat dit boek heel realistisch is…

Eigenlijk kan ik FLock niet heel serieus nemen. Het is als een vieze reep chocolade, die je toch opeet omdat het een bepaalde snackwaardigheid heeft. Dit boek heb ik precies hetzelfde ervaren. Het was een en al ‘What the fuck is dit’, en dan bleef ik lezen. Alsof je popcorn aan het eten bent terwijl er een trainwreck in brand staat.

Op een hele rare twisted manier heb ik er wel van genoten. Dit komt zeker door het thriller-achtige element in het boek. En dat laatste hoofdstuk. Verdorie, nu wil ik me nog wagen aan de volgende reep- eh. Het volgeende deel dus.

Het hele boek is matig. De hoofdpersoon doet hele vreemde dingen zonder goede reden en de mannen in het boek zijn een rode vlag zo groot als de USA. Het is pure 18+ televisie maar dan geschreven op papier. Het zijn echt de spannendere stukken die het boek weten te redden.

Ik vond het boek niet goed en nam het ook absoluut niet serieus, waardoor het dragelijk werd en zelfs vermakelijk. Wel vraag ik me door dit soort boeken wel eens af of dit soort boeken – zeker omdat ze zo populair zijn onder (jeugdige) booktokgebruikers – niet een verkeerd beeld van relaties geven. Maar nu voel ik me bijna een boomer.

Wil ik deel twee lezen? Misschien. Als ik zin heb in iets waar ik absoluut geen breincellen bij nodig heb.

Tags: , , ,

Divider

2 responses to “Flock – Kate Steward

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.